BINNENKIJKEN bij de Groningse villa die ARJEN ROBBEN koopt voor €1.175.000 om met de grond gelijk te laten maken

0
Geld moet rollen en de sloopvergunning is binnen en dus kan ARJEN ROBBEN in het nieuwe jaar beginnen met het afbreken van de onder architectuur gebouwde villa in Groningen die hij kocht voor 1.175.000 euro. Hij wil op het 3500m2 perceel liever iets naar meer eigen smaak laten bouwen….

Arjen speelt nog altijd bij Bayern Munchen en dus woont de voetballer met zijn vrouw Bernadien in die zuidduitse stad. Maar als hij stopt met voetbalen willen Arjen en Bernadien weet in de stad waar zij zo aan verknocht zijn, Groningen, gaan wonen Robben. Dus heeft het echtpaar een onder architectuur gebouwde villa gekocht voor 1.175.000 euro. Die gaan zij niet naar eigen smaak inrichten, maar slopen!


De typisch jaren zeventig villa staat op een ruime kavel van 3500 vierkante meter en grenst aan de achterzijde aan de wijk Helpermaar. De woning zelf heeft een oppervlakte van 300 vierkante meter en telt acht slaapkamers. Op de kavel staat een vrijstaande garage waar twee personenauto’s geparkeerd kunnen worden.

De verkopende makelaar mag het dan omschrijven als ‘een exclusief stukje stad met een boeiende architectuur en rijkelijk veel ruimte’ de villa gaat begin 2017 tegen de grond nu de sloopvergunning met nummer 201672753 dor de gemeente Groningen is afgegeven. Het echtpaar wil na de sloop van de villa iets naar eigen smaak laten bouwen.
Veel haast bij de nieuwwbouw naar eigen smaak hebben Robben en vrouw Bernadien niet, want een terugkeer naar eigen land zit er (voorlopig) niet in. Robben zal binnenkort zijn aflopende contract bij Bayern München verlengen, zo Bauern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge recent op een bijeenkomst voor supporters.


“Robben wil graag bij Bayern blijven”, aldus Rummenigge. “We hebben daar ook met zijn vader (zijn manager, red) over gesproken. Arjen wil eerst gezond blijven tot de kerst, dat is zijn grootste doel. Daarna staat vrijwel niets een verlenging in de weg.”