Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij topmodel EMILY RATAJKOWSKI die voor 1.5 miljoen pond liefdesnestje koopt

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Emily Ratajkowski heeft £ 1,5 miljoen aan liefdesnest gespendeerd in Californië. Het 26-jarige topmodel trouwde afgelopen februari tot ieders verbazing van het ene op het andere moment met Sebastian Bear-McClard.

(Lees verder na de advertentie)

 

Het huis met drie slaapkamers ligt in de hippe buurt Echo Park in Los Angeles en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Het huis met een woonoppervlak van tegen de 400m2 telt drie slaapkamers. De master suite van het stel heeft natuurlijk een inloopkast voor de jurken en sexy badpakken van Emily. Met veel hout en gezellige tapijten, het huis heeft een zeer huiselijke sfeer.

Sfeerverhogend is ook de hoge open haard voor wanneer de temperatuur daalt aan de westkust. In de keuken, met kamerhoge ramen, is het ook goed toeven voor het paar dat op 23 februari 2018 trouwde. Topmodel Emily Ratajkowski en acteur en producer Sebastian Bear-McClard kende elkaar toen amper een maand.

Fotomodel Ratajkowski werd wereldberoemd als de ravissante (en naakte) schoonheid in de videoclip ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke en Pharrell Williams. Die roem houdt ze zorgvuldig in stand met een stroom aan (semi)naaktfoto’s van zichzelf op Instagram. Het maakt haar tot één van de meest gevolgde vrouwen op het internet.

credit: chonrampictures

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK