BINNENKIJKEN bij topmodel EMILY RATAJKOWSKI die voor 1.5 miljoen pond liefdesnestje koopt

0
Emily Ratajkowski heeft £ 1,5 miljoen aan liefdesnest gespendeerd in Californië. Het 26-jarige topmodel trouwde afgelopen februari tot ieders verbazing van het ene op het andere moment met Sebastian Bear-McClard.

Het huis met drie slaapkamers ligt in de hippe buurt Echo Park in Los Angeles en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Het huis met een woonoppervlak van tegen de 400m2 telt drie slaapkamers. De master suite van het stel heeft natuurlijk een inloopkast voor de jurken en sexy badpakken van Emily. Met veel hout en gezellige tapijten, het huis heeft een zeer huiselijke sfeer.


Sfeerverhogend is ook de hoge open haard voor wanneer de temperatuur daalt aan de westkust. In de keuken, met kamerhoge ramen, is het ook goed toeven voor het paar dat op 23 februari 2018 trouwde. Topmodel Emily Ratajkowski en acteur en producer Sebastian Bear-McClard kende elkaar toen amper een maand.

Fotomodel Ratajkowski werd wereldberoemd als de ravissante (en naakte) schoonheid in de videoclip ‘Blurred Lines’ van Robin Thicke en Pharrell Williams. Die roem houdt ze zorgvuldig in stand met een stroom aan (semi)naaktfoto’s van zichzelf op Instagram. Het maakt haar tot één van de meest gevolgde vrouwen op het internet.


credit: chonrampictures