BINNENKIJKEN bij talkshowhost ELLEN DEGENERES die voor 40 miljoen villa van Maroon 5-zanger ADAM LEVINE koopt

0
Beeld: ChonranPictures
Ellen DeGeneres en Portia De Rossi hebben maar weer eens toegeslagen op de vastgoedmarkt. De twee zijn de nieuwe eigenaren van het landgoed van Adam Levine. De Maroon 5-zanger en zijn vrouw Behati Prinsloo verkochten het optrekje in Beverly Hills voor 45 miljoen dollar (omgerekend zo’n 40 miljoen euro).

Het huis is bepaald ruim met een oppervlakte van zo’n 1000 vierkante meter. Er zijn vijf slaapkamers, een professionele keuken, een bioscoopzaal, tennisbanen, een zwembad, een ‘putting green’ en buitenkeuken inclusief pizza-oven. Zo’n beetje alles wat een mens kan wensen dus.


Adam en Behati maakten ook een leuk winstje, want ze kochten de villa ruim een jaar geleden voor 35,5 miljoen dollar (zo’n 32 miljoen euro). Wel staken ze een paar miljoen in de verbouwing. Adam en Behati zijn nu niet dakloos, want ze zijn verhuisd naar de oude stek van Jennifer Garner en Ben Affleck, dat zij kochten voor 32 miljoen dollar (28,5 miljoen euro).

Ellen DeGeneris is nog altijd met voorsprong de populairste talkshowpresentatrice van de Verenigde Staten en dat zal zij waarschijnlijk ook de komende jaren nog wel zijn, want recent verlengde zij haar contract tot 2022.
Die contractverlenging kwam als en verrassing, want het contract van Ellen DeGeneres liep ging tot 2020 en de verwachting was dat Ellen dan zou stoppen. In haar eigen show kwam ze met het nieuws dat de kijker voorlopig nog niet van haar af was.


„In het begin zei ik dat de show een relatie was. We zijn samen door goede tijden, slechte tijden, en de Fifthy shades of grey-fase. Het was heel erg leuk en 16 jaar is behoorlijk lang. Soms is het verstandig om een pauze te nemen. Maar dat ga ik niet doen, jullie zitten vast aan me, ik heb net getekend voor drie jaar.”

Share.