VIDEO BINNENKIJKEN in het Italiaanse DESIGNHUIS van SCHAATSLEGENDE ARD SCHENK dat te koop is voor €1.050.000

0
Dat Schaatslegende ARD SCHENK (72) smaak heeft blijkt ui de foto’s en de video van zijn huis in het Noord-Hollandse Grootschermer dat te koop staat voor 1.050.000 euro. De drievoudig wereldkampioen allround kampioen schaatsen kocht het huis in 1975 zelf voor slechts 90.000 euro. Met hypotheek van 685.000 glinstert er een flinke winst aan de meet. EVEN BINNENKIJKEN AAN DE HAND VAN DE FOTO’S EN DE VIDEO?

Schenk verbouwde het huis in 2004. En daarbij worden kosten nog moeite gespaard. Het kostte dan ook meer dan een half miljoen. In deze woning in de Eilandspolder van de schaatslegende wordt u werkelijk ondergedompeld in Italiaanse klasse.


Ard Schenk koos voor een mix van Nederlandse authentieke schoonheid en modern Italiaans design. De voormalige bakkerij is in 2004 volledig opnieuw verbouwd en hierbij is werkelijk geen enkel detail aan het oog van Ard Schenk ontsnapt, zowel op het gebied van inrichting als op het gebied van duurzaamheid. Het sanitair is ontworpen door Philippe Starck, het lichtplan is van Modular Lighting, er zijn echte Winckelmans tegels gebruikt en de keuken is ontworpen door Piero Lissoni voor het merk Boffi.

Op de 240m2 wonruimte zijn zes kamers, waarvan 4 slaapkamers en 3 badkamers. De keuken is aan de tuinzijde van het huis waardoor u direct de weidse polder in kijkt. De woning is omringd met een prachtige volledig onder architectuur aangelegde tuin. Het huis is overigens onder voorbehoud al verkocht.