Pagina titel ...
woensdag, januari 29
BINNENKIJKEN bij SANDRA BULLOCK die voor net geen ZES MILJOEN van haar huis in Georgia af wil

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Sandra Bullock (54) heeft voor een kleine zes miljoen euro haar huis op Tybee Island, in de staat Georgia, te koop gezet.Het domein, dat aan het water ligt, bevindt zich net buiten de stad Savannah en is opgetrokken in plantagestijl. In totaal is het grondgebied 1,2 ha groot, met daarop twee grote huizen. Het ‘hoofdhuis’ heeft een woonoppervlakte van zo’n 312 m2, het ‘gastenhuis’ doet daar nog eens 265 m2 bovenop.

(Lees verder na de advertentie)

 

In totaal zijn er zeven slaapkamers, vijf badkamers (plus nog een apart toilet), een groot zwembad, een basketplein, een fitnessruimte en een game room. Bullock kocht het huis in 2001 voor 1,3 miljoen euro. De prijs is intussen dus nu gestegen tot net geen zes miljoen. Bij die laatste prijs zijn de meubels inbegrepen.

Recent werd bekend dat het niet veel had gescheeld, of de rol van Neo in de klassieker ‘The Matrix’ uit 1999 zou gegeven zijn aan Bullock in plaats van aan Keanu Reeves. Dat vertelde producer Lorenzo di Bonaventura naar aanleiding van de twintigste verjaardag van de film. “We namen contact op met zoveel mensen dat ik het me niet eens meer precies kan herinneren”, vertelt Lorenzo di Bonaventura in een interview met The Wrap. “We werden echt wanhopig. En dus contacteerden we Sandra Bullock en zeiden we: ‘We zullen van Neo een meisje maken.’ Producer Joel Silver en ik werkten met Sandy aan ‘Demolition Man’ en ze was en is nog steeds een heel goede vriendin van me.”

“Het was heel eenvoudig”, vervolgt hij. “We stuurden haar het scenario om te kijken of ze geïnteresseerd was. En als ze interesse had, dan zouden we proberen om het aan te passen.” Maar Sandra Bullock bleek niet geïnteresseerd. “Het was gewoon niets voor haar op dat moment”, zegt di Bonaventura. “Dus het werd uiteindelijk niets.”

CREDIT: Kaewnapa Chonram

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK