BINNENKIJKEN – Niemand wil landhuis ROBBIE WILLIAMS kopen voor 8,3 miljoen (maar zanger weigert prijs te verlagen)

0
(Beeld: knightfrank/chonranpictures)
Robbie Williams krijgt zijn landhuis maar niet verkocht. Het huis staat sinds september 2021 te koop voor 8,3 miljoen euro. Veel te hoog volgens makelaars die menen dat het stulpje een stuk minder waard is, maar de zanger weigert de prijs te verlagen.

Voor 8.1 miljoen euro kunt u het Engelse landhuis van Robbie Williams kopen in het Britse dorpje Compton, onder de rook van Londen. De villa staat op een lap grond van meer dan 300.000 vierkante meter. Leuke extraatjes: een binnenzwembad, een fitnessruimte, een stoombad en een biljartkamer, een groot privépark en bos, een voetbalveld én een helikopterloods.


“Compton Bassett House was de perfecte ontsnapping voor ons gezin. De tuinen en bomen hebben ons betoverd met hun magie, en op regenachtige dagen — waarvan er in Engeland veel zijn — hebben we tot onze grote vreugde gespeeld en geplonsd in het binnenzwembad”, laat Williams weten via de Britse makelaar Knight Frank die het huis verkoopt.

De zanger wil voor zijn villa 7,8 miljoen euro hebben. En dat is minder dan de prijs die Williams er zelf voor betaalde in 2009. Robbie Williams kocht de woning zelf meer dan tien jaar geleden voor 9,4 miljoen euro. U krijgt dus een korting ruim 1,6 miljoen euro.


Het landhuis is bijna 20.000 vierkante meter groot en beschikt zeven slaapkamers, acht badkamers, een binnenzwembad, een fitnessruimte, een stoombad en een biljartkamer. Bovendien staat er ook een groot privépark en bos, een voetbalveld én een helikopterloods klaar voor de nieuwe eigenaars. Ook is er ruimte voor het personeel om te slapen.

Waar Robbie Williams, zijn vrouw Ayda en hun vier kinderen Theodora (8), Charlton (6), Colette (2) en zoon Beau (1) nu gaan wonen is nog niet bekend.

BINNENKIJKEN – Net verhuisde MAXIME MEILAND koopt Noordwijkse miljoenenvilla met inpandige bruine kroeg