BINNENKIJKEN bij RITA VERDONK die €750.000 winst wil CASHEN bij de verkoop van luxe villa

0
Als het Rita Verdonk (62) lukt haar riante, vrijgelegen, villa in de Randstad te verkopen voor de door haar gevraagde 1.75 miljoen euro dan incasseert de voormalig politica het leuke winstje van 750.000 euro. EVEN BINNENKIJKEN bij VERDONK?

Rita’s luxe villa midden in Randstad is gelegen aan een doodlopende landweg langs het water, omgeven door boerderijen en natuur. De villa, die oorspronkelijk in 1959 gebouwd is, werd door de politica in 2004/2005 luxueus en nagenoeg volledig herbouwd tot een riant familiehuis. Er rusten inmiddels drie hypotheken met een totaalwaarde van een miljoen op. Dat betekent dat Verdonk maar liefst 750.000 euro winst maakt als ze verkoopt tegen de door haar gevraagde prijs van 750.000 euro.


Het huis in Nootdorp ligt op een perceel van bijna 5000 m2 eigen grond, waarbij iedere kamer uitzicht biedt op de ruime tuin met een grote natuurlijke vijver met een toegankelijk eiland. De tuin heeft niet alleen een goede zonligging, maar biedt ok optimale privacy.

Het beschikt over een royale, sfeervolle woonkamer met open haard, een wintertuin, een ruime keuken en eetkamer, meerdere slaap- en badkamers, een eigen gastverblijf, een veranda en een ruime (wijn)kelder en is voorzien van een beveiligingsinstallaties.


Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op afgesloten eigen terrein en een carport aansluitend op de berging.
Nu Verdonks politieke carrière over is en haar bedrijfje CVMonitor is geflopt heeft Rita zich ingeschreven bij de Speakers Academy voor het geven van lezingen en voor dagvoorzitterschappen. Ook is ze in voor naar een nieuwe baan. “Ik wil heel graag iets moois doen in de semipublieke sector. Grote verandertrajecten, aan het hoofd van een brancheorganisatie, dat soort dingen,” zegt ze deze week in weekblad Privé.

Een ding doet ze niet en dat is haar mening geven over minister-president Mark Rutte, de man die haar min of meer uit de politiek heeft verdreven. “Je wilt niet weten hoeveel aanvragen ik heb gehad voor interviews over Mark Rutte. Ik heb er nooit aan meegewerkt en zal dat ook nooit doen. Het is kleinzielig en wat heb je eraan? Ik geef Mark gewoon een hand als ik hem tegenkom en stuur met verkiezingen altijd een sms’je om hem succes te wensen. Dat doe ik met meer lijsttrekkers. Degenen die winnen krijgen ook een felicitatieberichtje. Ja, ik heb alle nummers nog.”