BINNENKIJKEN bij RIHANNA die haar vervloekte villa verhuurt voor $35.000 PER MAAND

0
Beeld: ChonranPictures
Rihanna (31) verhuurt haar villa waar ze vorig jaar een stalker over de vloer kreeg. Eerst probeerde de zangers de villa te verkopen, maar nu dat niet gelukt is wil ze haar optrekje ook best verhuren voor ‘maar’ 35.000 dollar per maand…

Eind vorig jaar zette Rihanna het pand in een exclusieve buurt van Los Angeles te koop, maar een verkoop bleef uit. Zelf telde de zangeres in augustus 2017 zes miljoen euro neer voor het pand met zes slaapkamers en tien badkamers. De villa heeft hoge plafonds, gewelfde deuren, een buitenmaat keuken met gepolijste ontbijthoek, een lange eettafel om gasten in alle luxe te ontvangen en grote ramen die voor veel lichtinval zorgen.


In de lente van 2018, Rihanna was niet thuis, sprong de 26-jarige Eduardo Leon sprong over een hek, slaagde erin het beveiligingssysteem onklaar te maken en verschafte zich toegang tot het huis om daar maar liefst twaalf uur te verblijven. Op zijn dooie gemak pakte zijn rugzak uit en laadde zijn gsm op. Pas na die twaalf uur betrapte een van Rihanna’s assistenten hem en werd de politie gealarmeerd. Leon vertelde de agenten dat hij hoopte om seks te hebben met zijn idool. In januari 2019 werd hij voorwaardelijk veroordeeld.

Het was niet de eerste keer dat Rihanna met stalkers te maken kreeg. In 2015 begon de politie een onderzoek naar een man die een selfie voor haar toenmalige huis had genomen en erbij schreef dat hij de ster had willen doden. Weer een andere man moet op bevel van de rechter tot 2021 uit Rihanna’s buurt blijven. En In september 2018 drongen er opnieuw inbrekers haar huis binnen. Voor Rihanna was de maat vol. Nog geen jaar na haar aankoop besliste ze het pand weer te verkopen.


Rihanna woont inmiddels in Londen. Rihanna, die met Fenty een eigen beauty- en fashionlijn heeft, zit nu een stuk dichter bij haar Europees ontwerp- en productieteam. Londen is ook de thuisbasis van miljardair Hassan Jameel, al enkele jaren haar vriend.

Credit: ChonranPictures