BINNENKIJKEN bij R&B-superster USHER die voor $ 4,2 miljoen van zijn villa boven de Sunset Strip af wil

0
Achtvoudig Grammy-winnaar en R&B-superster Usher(39)en zijn manager/vrouw Grace Miguel hebben hun villa, daterend uit 1920, boven de Sunset Strip in Los Angeles in de verkoop gezet voor $ 4,2 miljoen. De villa ligt verscholen achter het iconische Chateau Marmont Hotel en telt drie verdiepingen met ruim 1200m2 woonoppervlak. Er zijn vijf slaap en vier badkamers.

Naast de eetkamer ligt de slim ingerichte keuken met sneeuwwitte werkbladen en staalgrijze kasten. Op de eerste verdieping twee slaapkamers en een complete badkamer. Een van die slaapkamers heeft een eigen, groot, terras. De ruime badkamer van de master bedroom heeft een marmeren vloer, dubbele wastafels en een tweepersoons ligbad.


Usher kwam midden 2017 in het nieuws na de aanklacht die Quantasia Sharpton tegen hem had ingediend. De vrouw beweerde, net als twee anderen, dat Usher seks met haar had en verzweeg dat hij herpes heeft. Ze eiste een schadevergoeding van 8,5 miljoen euro.

De Amerikaanse r&b-zanger Usher ontkende in alle toonaarden dat hij onveilige seks had gehad met Sharpton. “Ze is absoluut mijn type niet”, zou Usher volgens entertainmentsite TMZ hebben gezegd tegen mensen in zijn directe omgeving.


Volgens de vrouw haalde Usher haar tijdens een concert op het podium. “Daarna bezocht hij mij op de hotelkamer en had seks met me”, verzekerde een zichtbaar aangeslagen Quantasia Sharpton tijdens een persconferentie.
Usher beweerde niet eens tijd te hebben gehad om uren in haar hotelkamer te verblijven.

Het concert waar Quantasia in haar aanklacht over spreekt liep flink uit en dat betekende dat Usher ver na middernacht nog enkele meet&greet-verplichtingen had. Hij kon dus nooit op het tijdstip dat de vrouw in haar aanklacht noemt bij haar in het hotel zijn geweest.

Naast Quantasia zijn er nog twee mensen die claimen onbeschermde seks te hebben gehad met Usher. Het gaat om een vrouw en een man.