Pagina titel ...
woensdag, april 1
BINNENKIJKEN bij PRINSES MABEL die watervilla aan Loosdrechtse Plassen koopt (dichtbij haar moeder en de plek waar haar vader verdronk)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

In Breukeleveen heeft prinses Mabel een watervilla gekocht voor 1.660.000 euro. Een huis dichtbij haar moeder, maar ook vlakbij de plek waar haar vader verdronk, toen hij een vriend die in een wak gereden was probeerde te reden. Mabel was toen pas negen jaar jaar.

De villa die Mabel gekocht heeft heeft een woonoppervlakte van 245 vierkante meter en telt in totaal zeven kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. Mabel lijkt geen concrete plannen te hebben om haar Londense huis, gelegen aan de Theems, te verruilen voor de watervilla. Ze wil dochters Luana en Zaria in Londen eerst hun school laten afmaken en tot die tijd de watervilla gebruiken als vakantiehuis.

De watervilla die Mabel heeft gekocht van een bekende orthodontist en vriend van de familie heeft een privéhaventje achter het huis. Het huis ligt ook vlakbij de woning van haar moeder Flos die op tien autominuten van Breukeleveen woont. Maar de villa ligt ook dichtbij de plek waar, toen Mabel Wisse Smit negen was, haar vader Henk Los in 1978 overleed tijdens een schaatstocht. Zijn buurman reed in een wak en toen haar vader hem wilde redden, viel hij erin en verdronk. Haar moeder hertrouwde met de bankier Peter Wisse Smit en Mabel nam later diens achternaam aan.

De 1.660.000 euro waar Mabel haar watervilla voor kocht zal wel contant betaald zijn. Met de beursgang van Adyen, waar wijlen haar man Friso een belang in had genomen, is prinses Mabel in één klap puissant rijk geworden. Een aandeel Adyen ging voor €240 naar de beurs gegaan. Prinses Mabel bezat voor de beursgang meer dan een half miljoen aandelen waarvan ze 1/3 heeft verkocht. Dus heeft de prinses meer dan €40 miljoen ontvangen. De waarde van haar restbelang bedraagt op dit moment nog zeker €200 miljoen.

LEES OOK: Alexander Pechtold (56) zet dag nadat zijn minnares Anne (36) abortuspil slikt haar aan de kant

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0