ONBEGRIJPELIJK dat dit schitterende Amsterdamse appartement van DJ JEAN voor €625.000 geen koper vindt

0
Niemand wilde voor €679.00 het schitterende Amsterdamse appartement van DJ Jean kopen. dus doet een van de bekendste housedeejays van Nederland nu €55.000 van zijn vraagprijs af. Voor €625.000 is zijn appartement van jouw. Voor €20.000 meer koop je de inboedel mee waar je je vingers bij aflikt en kan je er zo intrekken. BINNENKIJKEN?

DJ Jean verdient bakken met geld, reist de wereld over en heeft een leuk penthouse in Amsterdam. Dat heeft Jean nu in de verkoop gezet. Eerst voor 675.000, maar nu mag je het hebben voor €625.000. Voor €20.000 meer kan je echt leven als DJ Jean, want voor dat geld krijg je de meubilering en stoffering bij. Ook een leuke B&O- geluidsinstallatie is bij de prijs inbegrepen.


Het bijzonder en luxueuze penthouse bevindt zich in het Amsterdamse IJburg. De koper woont, net als Jean nu dan ON TOP OF THE WORLD in Amsterdam. Het onder architectuur verbouwde design penthouse van 160m2, biedt een spectaculair uitzicht over de gehele hoofdstad, het nabijgelegen Diemerpark én het IJmeer!

De indeling van dit bijna on-Nederlandse penthouse betreft een loft achtige constructie bestaande uit o.a. een living van ca. 100 m² met RVS gel-haard en een keukenblok met watereiland. Daarnaast is er de master-bedroom van ca. 45 m² met een, ter plaatse in het beton gestort, en dus custom made, bad van maar liefst 2,50 m bij 3,50 m mét regendouche als grote blikvanger. De scheidingswand tussen de slaap- en woonkamer zijn greep loze kastdeuren en laden.


Voor zonneliefhebbers is er een terras van 25 m² grenzend áán en over de gehéle lengte van de woonkamer die toegankelijk is via de twee grote schuifpuien en gelegen op het zuid/zuidwesten. De vrije ligging op de bovenste, 7de woonlaag, geeft een fenomenaal uitzicht over Amsterdam en het water met in de praktijk veelal zon van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat!

De woning wordt door Jean, de man houdt blijkbaar niet zo van verhuizen, bij voorkeur verkocht inclusief de volledige stoffering, meubilering én audio- en video installatie met een nieuwwaarde van € 40.000. De woning is in dat geval dus letterlijk kant en klaar voor bewoning en per direct te betrekken!

Veel winst gaat DJ Jean bij de verkoop van zijn luxe penthouse niet maken, want hij liet er in 2005 een hypotheek op vestigen van €600.000.