BINNENKIJKEN bij ORLANDO BLOOM die voor zijn KATY PERRY zijn Hollywood-vrijgezellenvilla te koop zet

0
Beeld: ChonranPictures
Aan de vooravond van zijn huwelijk met Kate Perry (34) heeft Orlando Bloom (42) zijn villa waar hij de afgelopen jaren als vrijgezel doorbracht te koop te zetten voor een kleine acht miljoen euro.

De villa met een vraagprijs van $8.999 miljoen, net geen 8 miljoen, is volgens de verkopende makelaar ‘een typisch Californisch huis’. Dat betekent een strak, modern pand. Orlando’s Blooms optrekje is ook nog eens gelegen aan de zogenaamde ‘miljardairslaan’ in Beverly Hills.


In de villa veel open ruimtes die overlopen naar buiten, waar een zwembad is en een grote tuin. De villa heeft 4 slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Recent zette Kook aty Perry een van haar huizen in Los Angeles te koop. Het lijkt er op te duiden dan Bloom en Perry op zoek gaan naar een nieuw onderkomen.

Katy Perry maakt van haar hart geen moordkuil als het over Orlando gaat. Tijdens de première van ‘American Idol’ op de Amerikaanse televisie, begon jurylid Katy Perry spontaan te vertellen over hoe ze haar verloofde Orlando Bloom had ontmoet. Ze waren elkaar tegen het lijf gelopen in een van de filialen van fastfoodketen In-N-Out onthulde Katy nadat een van de kandidaten vertelde dat ze bij de bekende In-N-Out werkte.


“Mag ik je iets liefs vertellen?”, zei Perry. “Ik ontmoette mijn vriend in In-N-Out. Na de Golden Globes ging ik samen met mijn beveiligers hamburgers halen en plots zag ik zijn hand – hij zat niet eens aan onze tafel – een hamburger grijpen. Waarna ik hey, dat is mijn burger riep.”

Sinds die ontmoeting in 2016 zijn de twee onafscheidelijk. In 2017 was er een krote break, maar ze bleven elkaar wel regelmatig zien. De acteur vroeg haar in 2019 op Valentijn uiteindelijk ten huwelijk in een helikopter.

Katy Perry vertelde daarover in de show van Jimmy Kimmel. “We gingen uit eten en ik dacht dat we naar een museum zouden gaan, maar hij bracht me naar een helikopter. Daar vroeg hij me ten huwelijk, terwijl we champagne dronken”, aldus Perry.

Katy vertelde ook dat Bloom zijn colbert scheurde toen hij het doosje met haar ring uit zijn binnenzak haalde.
“Maar uiteindelijk kwam het helemaal goed. We landden op een dak in Los Angeles en mijn hele familie was daar, net als al mijn vrienden. Hij heeft het zo goed gedaan”, aldus Perry.