BINNENKIJKEN bij OPRAH WINFREY die voor 8.3 miljoen dollar BELEGGINGSPANDJE koopt

0
Oprah Winfrey heeft voor 8.3 miljoen dollar een schitterend huis op de San Juan-eilanden gekocht. Overigens niet om er zelf te gaan wonen, want Winfrey ziet het als een van haar beleggingspandjes…

Op de San Juan-eilanden op de grens van de Verenigde Staten en wonen maar twee soorten mensen: losers en rijkelui. Het mag duidelijk zijn tot welke soort Oprah behoort. Het huis dat zij nu heeft gekocht heeft een woonoppervlak van meer dan 700 vierkante meter staat op een stuk grond van 16 hectare. Ruimte genoeg dus.


Het huis dat door de vorige bewoner ‘Madroneagle’ werd genoemd is ontworpen door RMC Architects en dateert uit 2007. Het huis telt acht slaapkamers en zeven badkamers en kwam al in 2016 op de markt. Het merendeel van de kamers heeft gewelfde plafonds met zichtbare balken voor de luchtige, Pacific Northwest-lodgelook.

Zoals veel van de luxe vakantiehuizen op de San Juan-eilanden is het huis gebouwd met natuurlijke materialen in kleuren die zich aanpassen aan de omgeving. Het interieur is van gerecycled hout en ijzer. Buiten is er bijna 1000 vierkante meter (zwem)water en een heuse pizza-oven.


Oprah Winfrey zelf vindt het ongelooflijk dat het prestigieuze Smithsonian Museum een expositie over haar heeft opgesteld in Washington. “Van alle dingen die je denkt te kunnen bereiken, had ik nooit gedacht dat een tentoonstelling zijn in het Smithsonian er een was”, aldus de 64-jarige, die vertelt dat de inhoud van de vertoning voor haar nog een verrassing is. „Je kunt een Pulitzerprijs winnen als je een schrijver bent. Of een Emmy als je bij de televisie werkt. Je kunt een Oscar winnen. Maar wie wint er een expositie? Ik ben een expo!”, jubelt de presentatrice.

credit: chonrampictures

Share.