BINNENKIJKEN bij OLIVIA, de dochter van HELEEN VAN ROYEN die op de kleintjes let en haar appartement tijdelijk te huur aanbiedt

0
Olivia Helena van Royen, dochter van de veelbesproken schrijfster Heleen, biedt haar, zoals ze het zelf noemt, paleisje in Amsterdam (IJburg) te huur aan voor ruim 3 maanden. Even binnenkijken?

De woning is beschikbaar van 1 april tot7 juli en ligt achter de gezellige haven en 5 minuten lopen van het stadsstrand Blijburg met een tram en bushalte voor de deur. Het appartement is 87m2 en geschikt voor 2 personen (stel of vrienden) met een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een ruime berging. Volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Hoeveel huur Olivia vraagt blijft geheim. Wie het appartement wil huren moet haar via haar facebook benaderen.


Heeft mama Heleen van Royen een relatie Bart Meeldijk, de drummer van de groep Rigby, dochter Olivia datet met Rory de Kievit, een ander bandlid van Rigby. “Ik snap dat mensen daar iets ranzigs van kunnen maken, maar het had ook in een kroeg kunnen gebeuren. Ze kwamen elkaar tegen bij clipopnames van Lighter in Portugal en het klikte,” aldus Olivia.

Moeder Heleen heeft voor eind dit jaar een seksdagboek aangekondigd. Een voornemen dat acteur/schrijver Maarten Spanjer maar zozo vindt. ‘Ze is een emotioneel incontinent gevalletje. Eind december hoorde ik haar in 5 Jaar Later aan Jeroen Paauw vertellen dat ze tijdens het werken aan haar laatste roman was ingestort omdat ze tijdens het schrijfproces alles in haar hoofd openzet en de gekte naar binnen laat. Over zulke processen heb ik echte schrijvers als Jan Wolkers of Willem Fredrik Hermans nooit gehoord. Heleen vertelde Pauw ook dat ze een gedetailleerd seksdagboek bijhoudt dat ze wil publiceren. Ze mag van mij in haar slaapkamer doen wat ze wil, al gaat ze omgekeerd in de lamp hangen, maar willen wij dit allemaal weten? En wat zullen haar kinderen en vriend daarvan vinden?’