BINNENKIJKEN bij NICOLE KIDMAN die de vraagprijs van haar huis verlaagt met 425.000 euro

0
Nicole Kidman (50) en haar man Keith Urban (50) hebben blijkbaar haast om hun huis in Tennessee te verkopen. Ze verlaagden de vraagprijs met maar liefst 425.550 euro. Het koppel zette hun huis in december te koop en vroegen er toen net geen 3 miljoen euro voor. Nu staat het te koop voor 2,5 miljoen euro.

Omdat ze na zes maanden nog steeds geen koper gevonden hebben voor hun optrekje, hebben Kidman en Urban ze de vraagprijs nu verlaagd tot 2,5 miljoen euro. Daarvoor krijgt de koper een villa met 4 slaapkamers, evenveel badkamers en een eigen fitnesszaal


Keith Urban gaf Nicole Kidman afgelopen november een mooi cadeau, een huis in New York van 43,5 miljoen euro waarna woning in Nashville te koop werd gezet. Overigens heeft het paar 25 kilometer verderop nog een villa.

Nicole Kidman blikte recent in een interview terug op de miskramen die ze heeft gehad tijdens haar huwelijk met Tom Cruise. “Ik weet wat het is om te verlangen naar een baby,” vertelde Big Little Lies-ster Nicole Kidman (50) in Tatler Magazine.


Toen de actrice nog getrouwd was met Tom Cruise had ze eerst een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ze kreeg ook nog een miskraam op het einde van hun huwelijk. “Ik weet wat het is om te verlangen naar een baby. Om zo hard ernaar te verlangen dat het pijn doet. En het gemis. Er wordt veel te weinig gepraat over hoe hard je een ongeboren baby kan missen.” Na de buitenbaarmoederlijke zwangerschap, hebben Nicole Kidman en Tom Cruise een meisje geadopteerd, Isabella Jane, en een jongen Connor Anthony.

Na de scheiding met Tom Cruise, trouwde de actrice in 2006 met Keith Urban. Ze kregen samen twee kinderen, Faith Margaret (7) en Sunday Rose (9). “Na de geboorte van mijn kinderen was ik overbeschermend. Ik wil hen ook zoveel mogelijk uit de media houden. Hoe ouder ze worden, en ik word, hoe groter de liefde. Het is of mijn hart zich ‘uitrekt’ en vult met emoties. Er is heel veel liefde, maar ook heel veel angst.”