Pagina titel ...
dinsdag, juni 2




BINNENKIJKEN bij net moeder SERENA WILLIAMS die haar Bel Air-villa kwijt wil voor 10.2 miljoen euro

0
Serena Williams heeft haar villa met landgoed in de exclusieve wijk Bel Air van Los Angeles te koop gezet voor 10,2 miljoen euro. De 36-jarige tennisster is in september bevallen van haar eerste kind, dochter Alexis. Of de baby de reden is van de verkoop is niet bekend, maar in gezien de ruim 500 vierkante meter woonruimte is er genoeg plek voor een babykamer. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

Williams kocht de in 1935 gebouwde, 566 vierkante meter grote, villa in 2006 voor 5,6 miljoen euro en zou er nu graag 10.2 miljoen euro voor willen hebben. Het landgoed met aangelegde tuin om het huis heeft een totale oppervlakte van bijna 11.000 vierkante meter.

De koper krijgt zes slaapkamers en zeven badkamers. Ook is er een fitnessruimte, een zwembad, een groot terras en een garage met plek voor drie auto’s. Wat ontbreekt is tennisbaan.

De tennisster beschikt verder over een appartement in Parijs en twee villa’s met landgoederen in Florida.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0