Pagina titel ...
woensdag, juni 3
BINNENKIJKEN bij MILEY CYRUS die voor 5.8 miljoen terugkeert naar haar roots

0


De in Tennessee geboren Miley Cyrus heeft 5,8 miljoen dollar betaald voor een landhuis in de buurt van Nashville. Cyrus mag dan te boek staan als een ’Californian girl’, de zangeres lijkt nu toch in ieder geval een deel van het jaar terug te willen naar haar roots. EVEN BINNENKIJKEN BIJ MILEY?

(Lees verder na de advertentie)

Met een oppervlakte van bijna 640 vierkante meter is het landhuis in Franklin riant te noemen. Het pand is dateert uit 2014, heeft onder meer vijf slaapkamers, vier badkamers, meerdere open haarden en een grote garage waar drie auto’s in passen.

Het zesde studioalbum van Miley Cyrus, Younger Now, komt op 29 september uit. Het is de eerste officiële plaat sinds Bangerz uit 2013. Op de plaat bezingt de 24-jarige Cyrus onder meer de liefde voor haar verloofde Liam Hemsworth, zoals ook te horen is op de al uitgebrachte single Malibu.

Miley zit na een jaar afwezigheid ook weer in de jury in de Amerikaanse versie van The Voice.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0