BINNENKIJKEN – Slapen in het bed van Mick Jagger? Zijn strandvilla op Mustique is te huur voor €25.000 per week

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
(Beeld: Chonran Pictures)
Lets spend the night together? Slapen in het bed van Mick Jagger (77)? Jagger heeft zijn zes slaap-en vijf badkamers telende villa aan het strand op het eiland Mustique in West-Indië te huur gezet. U kunt er met maximaal 10 man/vrouw logeren. De prijs in het hoogseizoen loopt op tot €21.500 per week.

De Japans geïnspireerde villa, die Jagger Stargroves doopte, kijkt uit over L’Ansecoy Bay en bestaat feitelijk uit zeven afzonderlijke huizen verbonden door een houten loopbrug op het weelderige, door kokos-en palmbomen bezaaide terrein. Iedere woonkamer van de zeven huizen komt op het strand uit. Er is een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een multimedia vertrek met ook een biljarttafel.


Huurders maken ‘gratis’ gebruik van Jaggers Jeep. Voor het natje en droogje is er een staf van zes man en een chefkok voor u aanwezig. Jagger is ook eigenaar van Pelican Beach, een villa met drie slaap- en drie badkamers aan het strand. Huurprijs van $ 6.500 tot $ 11.000 per week.

De Rolling Stones-frontman werd vier jaar geleden vader van zijn achtste telg die hij Deveraux Octavian Basil Jagger noemde. Mick Jaggers vader heette Basil. Octavian betekent ‘de achtste’, wat meteen de tweede voornaam verklaart. Deveraux Basil Octavian is 46 jaar jonger dan Micks eerste kind: Karis Hunt Jagger. De rockster heeft al vijf kleinkinderen en een achterkleindochter van twee jaar oud.


De moeder van het kind is Melanie Hamrick, een 30-jarige ballerina met wie Jagger sinds 2014 een relatie heeft. Na een onstuimig rock-’n-roll liefdesleven wist de destijds 28-jarige Melanie Hamrick rokkenjager Mick Jagger te temmen.

De hartenbreker deelde voor Melanie de lakens met duizenden vrouwen, waaronder Carla Brui, Angelina Jolie, Brigitte Bardot en Tina Turner. Toch vertrouwt Melanie haar Mick volledig. “Ik voel dat onze relatie goed zit. Roddels zullen er altijd zijn, maar daar hecht ik geen belang aan. Ik weet wat Mick en ik hebben”, verklaarde Melanie vorig jaar in een interview. Voor Melanie kocht Jagger vier jaar geleden een $7.000.000 kostend herenhuis in New York.

 

Share.