Pagina titel ...
maandag, september 21
BINNENKIJKEN bij MICK JAGGER die zijn strandvilla op Mustique verhuurt voor €30.000 per week

0
Lets spend the night togehter? Slapen bij Mick Jagger (73)? Kan! Jagger heeft zijn zes slaap-en vijf badkamers telende villa aan het strand op het eiland Mustique in West-Indië te huur gezet. U kunt er met maximaal 10 man/vrouw logeren vanaf $ 16.500 per week in het laagseizoen. De prijs in het hoogseizoen loopt op tot $ 30.000 per week.

De Japans geïnspireerde villa, die Jagger Stargroves doopte, kijkt uit over L’Ansecoy Bay en bestaat feitelijk uit zeven afzonderlijke huizen verbonden door een houten loopbrug op het weelderige, door kokos-en palmbomen bezaaide terrein. Iedere woonkamer van de zeven huizen komt op het strand uit. Er is een gemeenschappelijk zwembad, een fitnessruimte en een multimedia vertrek met ook een biljarttafel.

(Lees verder na de advertentie)

Huurders maken ‘gratis’ gebruik van Jaggers Jeep. Voor het natje en droogje is er een staf van zes man en een chefkok voor u aanwezig. Jagger is ook eigenaar van Pelican Beach, een villa met drie slaap- en drie badkamers aan het strand. Huurprijs van $ 6.500 tot $ 11.000 per week.

De Rolling Stones-frontman werd acht december vader van zijn achtste telg die hij Deveraux Octavian Basil Jagger noemde. Mick Jaggers vader heette Basil. Octavian betekent ‘de achtste’, wat meteen de tweede voornaam verklaart. Deveraux Basil Octavian is 46 jaar jonger dan Micks eerste kind: Karis Hunt Jagger. De rockster heeft al vijf kleinkinderen en een achterkleindochter van twee jaar oud.

Lees verder na advertentie

De moeder van het kind is Melanie Hamrick, een 30-jarige ballerina met wie Jagger sinds 2014 een relatie heeft. Voor haar kocht hij recent een $7.000.000 kostend herenhuis in New York.

Lees ook

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0