BINNENKIJKEN bij MICHELLE PFEIFFER die voor €24.000.00 van haar landgoed af wil

0
Michelle Pfeiffer, net 60 jaar geworden, heeft het wel gezien op haar landgoed in de chique wijk Woodside in San Francisco. De Dangerous Liaisons-actrice  heeft het dan ook te koop gezet voor 29,5 miljoen dollar, zo’n 24 miljoen euro.

Pfeiffer, bekend van onder meer haar rollen in de films Dangerous Liaisons en What Lies Beneath, maakt een leuk winstje als ze het landgoed rond de vraagprijs weet te verkopen, want ze kocht het pand in 2004 voor 12 miljoen dollar.


Wat u krijgt voor die bijna dertig miljoen dollar? Op het terrein zijn naast het hoofdhuis, gastenappartementen, een fitnessruimte, zwembad met spa, tennisbaan, hot tub, een appelboomgaard, drie overdekte moestuinen, een historische achthoekige schuur en paardenstallen te vinden. Pfeiffer zelf bewoont de hoofdresidentie met master bedroom met dakterras, twee grote inloopkasten en een marmeren badkamer met stoomdouche voor twee personen.

Michelle Pfeiffer krijgt overigens een rol in het vervolg op Maleficent, de live action-Disneyfilm uit 2014. De actrice gaat een koningin spelen. Pfeiffer zal te zien zijn naast Angelina Jolie, die de titelrol speelt van de heks uit het sprookje Doornroosje. De eerste film werd voor 180 miljoen dollar (160 miljoen euro) geproduceerd en bracht wereldwijd zo’n 760 miljoen dollar (674 miljoen euro) op.


credit: chonrampictures