BINNENKIJKEN bij MERYL STREEP die prijs van haar New Yorkse penthouse met 5.5 miljoen euro verlaagd

0
Beeld: ChonranPictures
Op zoek naar een leuk optrekje in New York? Bel Meryl Streep (70) of haar makelaar eens. De actrice heeft haar penthouse in de populaire wijk TriBeCa weer in de verkoop gezet. Nu voor 16,5 miljoen euro. Duur? Je krijgt er ook veel moois voor terug. Bovendien stond het penthouse eerder in de verkoop voor 22 miljoen euro te koop. Dus eigenlijk nu een koopje…

Het penthouse beslaat een gehele verdieping en heeft dankzij de grote ramen prachtig uitzicht op het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, Chrysler Building en de Hudson rivier.


Streep’s huis heeft naast een grote woonkamer en eetkamer, een eetkeuken en een werkkamer vier slaapkamers. De master bedroom heeft twee aparte badkamers Ook zijn er twee aparte walk-in closets ingebouwd. Rondom het appartement is een buitenmaat terras rondom het hele appartement.

Het complex waartoe Meryl’s appartement behoort heeft nog een fitnessruimte, garage, tuin en fietsenstalling speciaal voor de bewoners van het gebouw.


Meryl Streep kreeg recent de TIFF Tribute Actor Award van het Toronto Film Festival. ‘Meryl Streep is ongetwijfeld een van de meest getalenteerde en veelzijdige acteurs van haar generatie’, liet TIFF in een e weten. “Haar enorme bijdrage aan producties voor film en televisie omvat vijf decennia. Met glansrollen in The Deer Hunter, Kramer vs. Kramer en Sophie’s Choice in het begin van haar carrière tot latere films zoals The Devil Wears Prada, The Iron Lady en The Post. Ze heeft personages geportretteerd die zowel boeiend als tijdloos zijn.”

Drievoudig Oscar-winnaar Meryl Streep had onlangs veel succes met de serie Big Little Lies en dit najaar is ze te zien in The Laundromat van Steven Soderbergh. In 2018 vestigde ze een record met haar 21e Oscar-nominatie voor haar rol in The Post.

bron: chonranpictures