BINNENKIJKEN bij MARIAH CAREY die voor ‘slechts’ 29.000 euro per maand stulpje huurt in Beverly Hills om ex te vergeten

0
Mariah Carey heeft voor ‘slechts’€29.000 een huis van ruim 1100 m2 gehuurd in Beverly Hills om ex James Packer te vergeten. Het stulpje telt acht slaapkamers, een gastenverblijf, een spa en biedt een adembenemend uitzicht op de stad. Mariah maakt met de huur van het huis een nieuwe start. Het huis aan de westkust van Amerika waar zij woonde deelde ze met haar ex-verloofde James Packer aan wie de zangeres liever niet meer herinnerd wordt. EVEN BINNENKIJKEN?

Het prachtige huis in mediterrane stijl heeft vier volledige en vier halve (toiletten, red) badkamers. De grootste badkamer heeft een luxueus vrijstaand bad dat staat voor een groot raam met prachtig uitzicht over de stad. De twee woonkamers hebben beiden een traditionele open haard voor de ‘koude’, Californische, winteravonden.
Buiten is een groot zwembad en een spa, beiden omringd door glooiende gazons en bossen. Ook is er een enorm dakterras om te verpozen.


Mariah Carey trof eind vorig jaar een financiële regeling met voormalige verloofde, James Packer. De Amerikaanse zangeres en de Australische miljardair waren samen van januari tot oktober 2016. Carey was in eerste instantie uit op een regeling van ruim 50 miljoen dollar, maar uiteindelijk zou ze genoegen hebben genomen met een veel lager bedrag en akkoord gegaan zijn met een regeling, waarmee ze tussen de 5 en 10 miljoen dollar zou hebben ontvangen.

Mariah Carey wilde aanvankelijk dat miljardair James Packer haar 50 miljoen dollar zou betalen omdat dat bedrag stond in de, nog niet ondertekende, huwelijkse voorwaarden.


Daarin zou ook staan dat Carey 50 miljoen dollar zou krijgen van Packer mocht de relatie voor de bruiloft stuklopen. Packer wilde op 1 maart 2016 met de zangeres wilde trouwen, maar toen was Carey nog officieel getrouwd met Nick Cannon. Ze waren van plan de datum toch aan te houden en een ceremonie te houden, maar later pas voor de wet te trouwen.

Toen de relatie uitging was de bruiloft zo goed als rond. Carey had een jurk, de gasten hadden een uitnodiging en alle bloemen waren al besteld.