BINNENKIJKEN bij LeBron James die met ballen in een netje gooien een huis van 32 miljoen dollar kan kopen

0
Met een jaarsalaris van bijna tachtig miljoen om een balletje in een netje te gooien voor de Cleveland Caveliers hoef je niet echt op de kleintjes te letten en kan basketballer LeBron James het zich dus ook permitteren om 23 miljoen dollar uit te geven aan een nieuw optrekje in Bentwood, een wijk voor de rijken in het westen van Los Angeles. EVEN BINNENKIJKEN?

Het huis van 23 miljoen staat niet op naam van de sterspeler van Cleveland Caveleirs, maar om belastingredenen aan een aan hem gelieerde naamloze vennootschap van de NBA-superster. Diezelfde naamloze vennootschap kocht twee jaar geleden voor LeBron James in Brentwood voor ongeveer $ 21 miljoen.


Het nieuwe huis staat op een stukje grond van 30.000 m² en is voorzien van een lift en een up to date keuken. Met die lift kan je van de woonverdieping naar een verdieping lager waar een thuistheater, een wijnkelder, sigarenkamer en ‘zuurstof-bar’ is.

Het nieuwgebouwde huis heeft acht slaapkamers en 9 badkamers telt bijna 1600 vierkante meter aan woongenot. Natuurlijk zijn er ook spa met een stoombad, een sauna en een massageruimte. Grote glazen deuren in de leefruimtes geven toegang tot de loggia met ingebouwde haardenkachels en het zwembad en de buiten spa.


LeBron speelde als kind Amateur Athletic Union basketbal voor de Northeast Ohio Shooting Stars. Later zette zijn highschool team St. Vincent St. Mary op de kaart door het nationale kampioenschap te winnen. Tijdens zijn laatste highschooljaren werd hij enorm gehypet door de media, en soms vergeleken met Michael Jordan. Hij sloot op achttienjarige leeftijd al een contract met Nike ter waarde van $ 90.000.000. Het was slechts het begin van een sportieve en financiële successtory. Op zijn 32ste verdient LeBron James, een verklaard tegenstander van de Amerikaanse president Trump, nu bijna 80 miljoen dollar met het in gooien van een bal in een net.