Pagina titel ...
donderdag, september 24
BINNENKIJKEN bij LANCE ARMSTRONG die voor zes miljoen euro af wil van zijn villa in Texas

0
Gek op wielrennen en fan van Lance Armstrong? Zijn villa in het Texaanse Austin is misschien dan iets voor. Voor slechts zes miljoen dollar bent u de nieuwe eigenaar. Toch maar eerst even binnenkijken?

In 2013 kocht Armstrong het huis van Ben Barnes, een voormalige luitenant-gouverneur van Texas en een prominent figuur binnen de Democratische Partij. Lance probeerde in 2016 de villa ook al eens te slijten, maar toen bleek niemand bereid de door hem gevraagde 6,6 miljoen euro neer te tellen.

(Lees verder na de advertentie)

Het mediterrane huis in het centrum van Austin, ook de woonplaats van onze eigen Adam Curry, werd oorspronkelijk gebouwd in 1924 en staat op een halve hectare grond aan de overkant van Pease Park in de historische wijk Old Enfield.

Het huis zelf heeft een oppervlakte van 858 vierkante meter en is nog maar recent gerenoveerd. Het heeft drie verdiepingen, zes slaapkamers en zeven badkamers en een megagrote wijnkelder. Buiten is er  een zwembad met fontein, een overdekte buitenliving en een aparte poolhouse met badkamer en kitchenette. De villa is ook voorzien van een alarmsysteem, gated entry, centrale airconditioning, een sprinklerinstallatie en surround sound-systeem.

Lees verder na advertentie

Armstrong zou in het laatste weekend van maart aanwezig zijn als eregast bij de Ronde van Vlaanderen, maar zegde op het laatste moment af vanwege trieste familieomstandigheden. “Het spijt me enorm dat ik door familieomstandigheden de Ronde van Vlaanderen niet kan bijwonen”, schreef Lance op zijn Facebookpagina. Armstrong zou naast het bijwonen van de koers ook voor de ‘Tour of Flanders Business Academy’ een toespraak houden voor zo’n tweeduizend wielerliefhebbers.

De komst van Armstrong naar Vlaanderen werd lang niet door iedereen toegejuicht omdat sommigen  het ongepast vonden dat Lance, die zijn zeven Tourzeges moest inleveren na zijn dopingbekentenis in 2013, was uitgenodigd. Armstrong zou bij de Ronde van Vlaanderen zijn rentree maken in de wielerwereld. Hij verscheen in 2015 al wel eens onuitgenodigd bij de Tour, waar hij geld inzamelde voor de bestrijding van leukemie. Ook toen kreeg hij veel kritiek van wielersportprominenten, maar trok zich daar weinig van aan.

 

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0