BINNENKIJKEN bij KOEN WAUTERS die zijn villa verkoopt, maar de (miljoenen)vraagprijs niet wil vertellen

0
Koen Wauters (51) en zijn vrouw Valerie De Booser (39) wonen inmiddels, samen met hun kinderen Zita (14) en Nono (12), aan de rand van Gent. Tijd om hun oude huis in het Antwerpse Heffen te koop te zetten. Maar de vraagprijs blijft geheim, maar een paar miljoen moet u wel meenemen als u het stulpje van de Clouseau-zanger wil kopen.

Vijftien jaar woonden Koen en zijn gezin er, maar nu staat de woning waarin Koen en Valerie tot afgelopen zomer woonden, te koop. Het exclusieve en unieke landhuis, zoals de woning door de makelaar wordt aangeprezen staat op een stuk grond van 32.003 m² en heeft vijf slaapkamers met ieder hun eigen badkamer. “Het zorgt voor het nodige comfort en de privacy van elke bewoner”.


Er is dan ook een grote tuin. Of zoals de makelaar het verwoordt: “Een wandeling door de tuin leidt u langs de architecturaal aangelegde bloemperken, zomerterrassen, zithoeken en vijvers. De prachtige natuur en oude bomen omringen het landhuis en zijn te bewonderen vanuit alle vertrekken.”

Ook de ligging van het pand is in de ogen van de makelaar een pre. “Dit landgoed is ideaal gelegen in de deelgemeente Heffen bij Mechelen. Het is er een oase van rust en privacy, en toch is het slechts 7 km van de stad Mechelen verwijderd. Het domein is 5 minuten verwijderd van de E19 en A12, dus centraal tussen Antwerpen en Brussel.”


De makelaar kent nog meer voordelen. “Een oprijlaan langs de oude dreef zorgt voor een imposant entree. Alle voertuigen kunnen binnen het domein parkeren, en er zijn geen buren of omwonenden die hiervan hinder kunnen ondervinden.”

Wat dat alles moet kosten? De vraagprijs is op aanvraag, maar een paar miljoen zult u toch moeten neertellen voor het paandje van Koe Wauters.