Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN bij KLAAS JAN HUNTELAAR die voor 1.7 miljoen euro dichterbij zijn werk gaat wonen

0
Klaas Jan Huntelaar is ook dit seizoen nog in de Johan Cruyff ArenA te bewonderen in het shirt van Ajax. De dagelijkse rit van zijn Gelderse woonplaats Angelo naar Amsterdam hoeft hij dit seizoen in ieder geval niet meer te maken nu hij in Amsterdam een leuk ‘pandje’voor 1.7 miljoen heeft gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

Huntelaar, veelvuldig miljonair, betaalde de aankoop ‘cash’. Voor die 1.7 miljoen krijgt hij 225 vierkante meter woongenot verdeeld vijf kamers, een badkamer en een half open luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur.
Op de hoogste verdieping een studio, die gesplitst kan worden in twee extra slaapkamers of gebruikt kan worden als master bedroom. De studio heeft een deur naar een op het zuiden gelegen dakterras van 32 vierkante meter.
De woning is in 2008 onder architectuur verbouwd met oog voor smaak en comfort waarbij gebruik is gemaakt van luxueuze materialen en de originele details bewaard zijn gebleven.

Het stulpje van Klaas Jan is gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, om de hoek van de Van Baerlestraat. De buurt kent vele winkels en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loopafstand. Een parkeervergunning is zonder wachttijd te verkrijgen en er is altijd parkeerruimte voor de deur.

Klaas Jan Huntelaar kroonde zich afgelopen seizoen, voor zijn gevoel, voor de eerste keer in zijn profloopbaan tot kampioen. Huntelaar maakte in het seizoen 2002/03 zijn debuut op de Nederlandse velden, met een invalbeurt van een kwartier tegen RBC Roosendaal in het shirt van PSV. Aan het einde van dat seizoen pakte de club de landstitel, dus officieel heeft Huntelaar al kampioenschap op zijn cv staan. Gevoelsmatig was de titel met Ajax echter zijn eerste keer. Een kampioenschap was ook de reden voor Klaas Jan om terug te keren naar Ajax. “Natuurlijk kwam ik ook voor andere prijzen, maar het kampioenschap was het belangrijkst. Voor de club, maar ook voor mezelf. Daarvoor kom je en nu hebben we het gered’, vertelde de spits, die overigens gisteren niet in actie kwam in het eerste competitieduel tegen Vitesse (2-2).

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0