BINNENKIJKEN bij KIRSTEY ALLEN die voor 12 miljoen Cheers & Farewell zegt

0
U kent Kirstie Alley natuurlijk uit Cheers. De nu 67-jarige Alley won een Golden Globe en een Emmy awards voor haar rol in de sitcom. Ze won ook nog een Emmy in 1994 voor haar hoofdrol als actrice in de miniserie ‘Davids moeder’ en meer recent kreeg ze er nog een voor haar rol in de show Scream Queens. En nog recenter zette ze haar huis in Los Feliz, Los Angeles, te koop voor slechts $ 11,97 miljoen. Wel inclusief apenkooi.

Het Italiaanse villa-achtige huis werd gebouwd voor hoteleigenaar Victor Hugo Aleidis, wiens restaurant Victor Hugo in het centrum van Los Angeles bijzonder populair was in de jaren 1920 en ’30. Het duurde zeven jaar om het paleisje te bouwen, maar in 1931 was het klaar en kwam de rekening van $ 75.000.


Voor nu bijna $ 12 miljoen dollar krijgt u 800 vierkante meter met muren met handgeschilderde fresco’s en tegelwerk, originele ijzeren ramen en deuren. Er is eetkamer, een game/muziekkamer en een bibliotheek. De woonkamer is hier en daar letterlijk met echt goud afgewerkt. De, groene, keuken met een ontbijthoek met uitzicht op de tuin is van ontwerper Nate Berkus.

Er zijn zes klassiek ingerichte slaapkamers en zes fraai betegelende badkamers. De masterbedroom heeft, naast een eigen badkamer, twee balkons die uitkijken op de tuinen. In die tuin drie stenen open haarden die met de hand zijn uitgehouwen. Natuurlijk is er ook een zwembad, een poolhouse, grotten en een schildpadvijver. In de tuin ook een grote kooi met nu nog maki’s, een familie van halfapen die voornamelijk voorkomt op Madagaskar en nabijgelegen eilanden.


Alley kocht het pand twee decennia geleden en betaalde ongeveer $ 3 miljoen. Leuk winstje dus als ze die 12 miljoen dollar ook daadwerkelijk vangt.

credit: kaewnapa chonram