BINNENKIJKEN bij kindervriend JOCHEM VAN GELDER die bijna een MILJOEN wil hebben voor zijn villa in Beneden-Leeuwen

0
Na vijf jaar moest Jochem van Gelder, onze nationale kindervriend, vertrekken bij SBS. Misschien is dat de achterliggende reden dat hij nu ook zijn huis in Beneden-Leeuwen nu te koop heeft gezet. Jochem wil er graag €925.000 voor hebben.

Televisiepresentator Jochem van Gelder heeft zijn villa in Beneden-Leeuwen, een dorpje het Land van Maas en Waal te koop gezet 925.000 euro. Van Gelder kocht de vrijstaande villa in juni 2005 en liet ER een hypotheek van 800.000 euro op vestigen. Lukt het hem het huis voor de vraagprijs te verkopen dan maakt hij dus een leuk winstje van 125.000 euro.


De villa is ruim bemeten met een woonoppervlakte van maar liefst 343 vierkante meter over twee verdiepingen. Die vierkante meters zijn verdeeld over tien kamers, waaronder zes slaapkamers en twee badkamers.

De tuin met fruitbomen is riant te noemen met 738 vierkante meter. Er is om te verpozen ook een grote tuinkamer. Naast een kantoor is er ook een apart bijgebouw, dat nu dienstdoet als klusruimte.


Jochem van Gelder kreeg afgelopen voorjaar te horen SBS, na vijf jaar, zijn contract niet meer wilde verlegen. Lang hoefde hij niet te wachten op nieuw werk, want vanaf december presenteert hij het nieuwe, gesponsorde, RTL4-programma Later als ik groot ben en gaat hij op stap met kinderen uit groep 7 en 8, die maar al te goed weten wat ze later willen worden. De presentator neemt de kinderen mee naar hun toekomstige beroep. Van Gelder staat bekend als een grote kindervriend, dankzij zijn programma Praatjesmakers.

Ook presenteert Jochem nog een ander kinderprogramma, namelijk Zoete spruiten bij 24Kitchen. Daarin vraagt hij kinderen waarom ze groenten als spruitjes en witlof zo ‘vies’ vinden.