BINNENKIJKEN bij KEVIN SPACEY, president Frank Underwood uit House of Cards, die voor 5.6 MILJOEN zijn privé WITTE HUIS koopt

0
Als president Frank Underwood in House of Cards moet je privé natuurlijk ook een beetJe leuk bijzitten. Nu dat doet Kevin Spacey tegenwoordig ook. Hij kocht $5.650.000 zijn eigen privé Witte Huis in Baltimore. EVEN BINNENKIJKEN?

Kevin Spacey, president Frank Underwood uit House of Cards, is de koper van een vijf verdiepingen tellend optrekje. De acteur betaalde niet de gevraagde $8.2 miljoen, maar ‘slecht’ $5.650.000 voor de in de goed beveiligde Harborview community in Baltimore gelegen woning.


Het ruim 2700 vierkante meter tellende huis is ontworpen door Thomas Architects en beschikt over zes slaapkamers, zeven badkamers, drie halve badkamers, een theater, een lift, twee garages, een biljartzaal, een sauna en een dakterras met een 360-graden uitzicht. Het huis van Stacey ligt aan de oostkant van een pier.

De woning kwam op de markt na het overlijden van projectontwikkelaar Leroy Merritt, die er maar kort woonde voor hij overleed in 2010. De vraagprijs was aanvankelijk $8,5 miljoen.


De House of Cards-ster Kevin Spacey liet vorig jaar tijdens het filmfestival in Cannes geen spaan heel van de toen Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. De acteur refereerde bij een veiling voor het goede doel in zijn speech aan Trump als “een ziekte”.