Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN bij KEVIN SPACEY, president Frank Underwood uit House of Cards, die voor 5.6 MILJOEN zijn privé WITTE HUIS koopt

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Als president Frank Underwood in House of Cards moet je privé natuurlijk ook een beetJe leuk bijzitten. Nu dat doet Kevin Spacey tegenwoordig ook. Hij kocht $5.650.000 zijn eigen privé Witte Huis in Baltimore. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

Kevin Spacey, president Frank Underwood uit House of Cards, is de koper van een vijf verdiepingen tellend optrekje. De acteur betaalde niet de gevraagde $8.2 miljoen, maar ‘slecht’ $5.650.000 voor de in de goed beveiligde Harborview community in Baltimore gelegen woning.

Het ruim 2700 vierkante meter tellende huis is ontworpen door Thomas Architects en beschikt over zes slaapkamers, zeven badkamers, drie halve badkamers, een theater, een lift, twee garages, een biljartzaal, een sauna en een dakterras met een 360-graden uitzicht. Het huis van Stacey ligt aan de oostkant van een pier.

De woning kwam op de markt na het overlijden van projectontwikkelaar Leroy Merritt, die er maar kort woonde voor hij overleed in 2010. De vraagprijs was aanvankelijk $8,5 miljoen.

De House of Cards-ster Kevin Spacey liet vorig jaar tijdens het filmfestival in Cannes geen spaan heel van de toen Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. De acteur refereerde bij een veiling voor het goede doel in zijn speech aan Trump als “een ziekte”.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0