BINNENKIJKEN bij KATY PERRY die voor $7.5 miljoen tweede huisje koopt om de hoek bij haar hoofdverblijf

0
Katy Perry kocht in april 2017 voor €19 miljoen een huis met vijf slaapkamers, vijf badkamers in Beverly Hills, maar ze had blijkbaar nog steeds onvoldoende ruimte. Dus kocht ze voor $ 7,5 miljoen een optrekje om de hoek van haar huidige huis. EVEN BINNENKIJKEN?

Het nieuwe bezit ligt op een stuk grond van bijna 1350 vierkante meter. Het huis zelf telt twee verdiepingen en beschikt over vier slaapkamers en vijf badkamers. Het klassieke gebouw is verfraaid met zuilen en decoratieve ramen en is gebouwd in de jaren 60. Het ligt op een stuk grond van net iets meer dan 4000m2. In de tuin een lagunestijl zwembad. De master bedroom bevindt zich in een eigen vleugel bevindt en heeft ook een eigen terras, twee inloopkasten en een ruime zithoek.


Wat de locatie betreft, de nu twee huizen van Perry liggen in de exclusieve Hidden Valley Estates, waar ook sterren zoals Adele, Portia de Rossi en Ellen DeGeneres, Mila Kunis en Ashton Kutcher en Jennifer Lawrence, een optrekje hebben.

Katy Perry, die vorig jaar zomer haar meest recente album Witness uitbracht, gaat het overigens kalmer aan doen. Ze is dan ook niet van plan om snel weer de studio in te gaan. “Ik heb het gevoel al tien jaar onderweg te zijn, dus ik ga nu even ontspannen”, vertelt de 33-jarige zangeres in gesprek met Footwear News. “Ik ga niet gelijk weer een nieuwe plaat opnemen.”


Perry zegt ook dat ze de laatste tijd ook veel aandacht heeft besteed aan haar psychische gezondheid. “Ik ben nu bezig om een balans te vinden en gefocused te blijven.”

Hierbij krijgt ze steun van haar familie, maar ook van haar vriend Orlando Bloom. “Hij is mijn grote steunpilaar”, vertelt de Roar-zangeres over de acteur, met wie ze begin dit jaar opnieuw een relatie kreeg. Daarvoor was het stel ook al eens een jaar samen, maar begin 2017 gingen ze uit elkaar omdat ze hun relatie niet konden combineren met hun drukke agenda’s.

Deze zomer liet Perry weten dat ze last had van depressies, omdat ze veel negatieve reacties ontving op haar laatste album. Afgelopen winter besloot de zangeres daarom een cursus persoonlijke groei te volgen, waarna ze zich als herboren voelde.