BINNENKIJKEN bij KARL LAGERFELDS optrekje in Hamburg dat voor 10 miljoen te koop is

0
De favoriete kleur van mode-icoon Karl Lagerfeld om te dragen mag dan zwart zijn, in zijn nu voor 10 miljoen euro te koop staande optrekje in Hamburg omhulde hij zich met kleuren.

Lagerfeld vertrok al twintig jaar geleden uit het huis in Hamburg, maar de koper van het object veranderde weinig en dat maakt dat veel details van zijn interieur bewaard zijn gebleven. die koper vraag nu een niet misselijke €10 miljoen voor het pand met een vloeroppervlak van net geen 450 vierkante meter, maar dat is net zo schraal als klagen dat een jurkje van Chanel €10.000 kost. ‘Villa Jako’, zoals het huis tegenwoordig heet heeft een ruim bemeten tuin en onbelemmerd uitzicht op de rivier de Elbe.


De Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld slaat overigens de handen in elkaar met het Duitse Puma. In oktober lanceren ze samen een capsulecollectie voor mannen en vrouwen die uit 13 stuks bestaat. De inspiratiebron daarvoor was de Suede-sneaker die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert.

Karl Lagerfeld heeft nu voor Puma onder meer een unisex Suede-sneaker ontworpen die gebaseerd is op zijn iconische look met zwarte blazer en wit hemd, een crop top en een jumpsuit voor dames en een voor de heren een hoodie, trainingsbroek en T-shirt.


Daarnaast omvat de capsullecollectie ook nog een rugzak, schoudertas en baseballpet. De collectie wordt vanaf 18 oktober online verwacht op de officiële website van Lagerfeld en Puma.