Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN bij KARL LAGERFELDS optrekje in Hamburg dat voor 10 miljoen te koop is

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De favoriete kleur van mode-icoon Karl Lagerfeld om te dragen mag dan zwart zijn, in zijn nu voor 10 miljoen euro te koop staande optrekje in Hamburg omhulde hij zich met kleuren.

(Lees verder na de advertentie)

Lagerfeld vertrok al twintig jaar geleden uit het huis in Hamburg, maar de koper van het object veranderde weinig en dat maakt dat veel details van zijn interieur bewaard zijn gebleven. die koper vraag nu een niet misselijke €10 miljoen voor het pand met een vloeroppervlak van net geen 450 vierkante meter, maar dat is net zo schraal als klagen dat een jurkje van Chanel €10.000 kost. ‘Villa Jako’, zoals het huis tegenwoordig heet heeft een ruim bemeten tuin en onbelemmerd uitzicht op de rivier de Elbe.

De Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld slaat overigens de handen in elkaar met het Duitse Puma. In oktober lanceren ze samen een capsulecollectie voor mannen en vrouwen die uit 13 stuks bestaat. De inspiratiebron daarvoor was de Suede-sneaker die dit jaar zijn vijftigste verjaardag viert.

Karl Lagerfeld heeft nu voor Puma onder meer een unisex Suede-sneaker ontworpen die gebaseerd is op zijn iconische look met zwarte blazer en wit hemd, een crop top en een jumpsuit voor dames en een voor de heren een hoodie, trainingsbroek en T-shirt.

Daarnaast omvat de capsullecollectie ook nog een rugzak, schoudertas en baseballpet. De collectie wordt vanaf 18 oktober online verwacht op de officiële website van Lagerfeld en Puma.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0