Pagina titel ...
maandag, februari 17
BINNENKIJKEN bij JULES DEELDER die zijn Rotterdams ‘kasteel’ verkoopt voor €950.000 (inclusief gat in plafond)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Nederland opgelet! Te koop meer dan 400 m² puur Rotterdams erfgoed! Hét kasteel van de enige echte Nachtburgemeester, Jules Deelder, is van u voor €950.000 (en dat is inclusief gat in het plafond!) EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

 

Deelder woont, zo vindt zijn makelaar, in een schitterend, zeer ruim en rijk gedecoreerd hoekherenhuis met 45 meter diepe beschutte achtertuin op het westen met achterom. Gelegen op 539 m² eigen grond aan het gezelligste gedeelte van de Mathenesserlaan, om de hoek bij de bruisende Nieuwe Binnenweg en tegenover het instituut “Westerpaviljoen”.

Dit unieke herenhuis dateert uit 1913 en biedt, mede door de aparte zij-entree, zeer veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld kantoor en of praktijk aan huis. Het huis is met liefde bewoond geweest en beschikt nog over vele authentieke details, echter een renovatie is noodzakelijk.

Boven de hoofdentree bevindt zich een bijzondere 17e-eeuwse gevelsteen met de afbeelding van een dolfijn met bijbehorend gedicht.

“DIT IS IN DE DOLPHYN VAN STEEN.
BETROUT OP GODT
VREEST HEM ALLEEN.
HEBT GHY GEEN MACHT
BEVEELT GODT DE KRACHT.”

Wat u, verdeeld over vier woonlagen, krijgt voor €950.000? 9 kamers (5 slaapkamers). 1 badkamer met ligbad en douche en 4 aparte toiletten en een alarminstallatie

Kopen?

CHECK! WEDDEN DAT U GELD GAAT BESPAREN?

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK