BINNENKIJKEN bij JULES DEELDER die zijn Rotterdams ‘kasteel’ verkoopt voor €950.000 (inclusief gat in plafond)

0
Nederland opgelet! Te koop meer dan 400 m² puur Rotterdams erfgoed! Hét kasteel van de enige echte Nachtburgemeester, Jules Deelder, is van u voor €950.000 (en dat is inclusief gat in het plafond!) EVEN BINNENKIJKEN?

Deelder woont, zo vindt zijn makelaar, in een schitterend, zeer ruim en rijk gedecoreerd hoekherenhuis met 45 meter diepe beschutte achtertuin op het westen met achterom. Gelegen op 539 m² eigen grond aan het gezelligste gedeelte van de Mathenesserlaan, om de hoek bij de bruisende Nieuwe Binnenweg en tegenover het instituut “Westerpaviljoen”.


Dit unieke herenhuis dateert uit 1913 en biedt, mede door de aparte zij-entree, zeer veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld kantoor en of praktijk aan huis. Het huis is met liefde bewoond geweest en beschikt nog over vele authentieke details, echter een renovatie is noodzakelijk.

Boven de hoofdentree bevindt zich een bijzondere 17e-eeuwse gevelsteen met de afbeelding van een dolfijn met bijbehorend gedicht.


“DIT IS IN DE DOLPHYN VAN STEEN.
BETROUT OP GODT
VREEST HEM ALLEEN.
HEBT GHY GEEN MACHT
BEVEELT GODT DE KRACHT.”

Wat u, verdeeld over vier woonlagen, krijgt voor €950.000? 9 kamers (5 slaapkamers). 1 badkamer met ligbad en douche en 4 aparte toiletten en een alarminstallatie

Kopen?