Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN bij JOSJE die van haar K3-centjes LUXE APPARTEMENT op SPAANS GOLFRESORT koopt

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Het verhaal dat Josje Huisman bij K3 een hongerloontje verdiende kan de prullenbak in. De blondine heeft namelijk een Spaans optrekje heeft gekocht op een chic golfresort waar ook Kim Clijsters, Denise Van Outen, Amanda Holden en Rafael Nadal een optrekje hebben. EVEN KIJKEN WAT JOSJE GEKOCHT HEEFT?

(Lees verder na de advertentie)

Josje kocht een luxeappartement op het Spaanse Las Colinas Golf & Country resort in Orihuela Costa, Alicante. De prijzen variëren van een te betalen 176.000 euro tot een duizelingwekkende 1,5 miljoen euro. Josje zou een appartement van rond de drie ton hebben gekocht. Daarbij zijn de vaste en gemeenschappelijke kosten niet inbegrepen.

Wel fijn voor Josje: het resort is alleen voor bewoners toegankelijk en wordt permanent bewaakt. Waarschijnlijk de reden dat ook Kim Clijsters, Denise Van Outen, Amanda Holden en Rafael Nadal er een optrekje hebben.

Josje kan van haar nieuwe appartement genieten met haar nieuwe vriend Cle Gyimah (26). Die woont in Amsterdam en heeft Ghanese roots en is art director en producer bij VeryRare Agency, dat hij in 2013 zelf oprichtte. Hij maakt daarmee zowel video- als fotoreportages voor bedrijven. Ook is medeoprichter van het online lifestylemagazine BALLINNN, dat zich vooral richt op mannen en zo’n 100.000 volgers heeft.

BRON: TVFAMILIE

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0