BINNENKIJKEN bij JOSJE die van haar K3-centjes LUXE APPARTEMENT op SPAANS GOLFRESORT koopt

0
Het verhaal dat Josje Huisman bij K3 een hongerloontje verdiende kan de prullenbak in. De blondine heeft namelijk een Spaans optrekje heeft gekocht op een chic golfresort waar ook Kim Clijsters, Denise Van Outen, Amanda Holden en Rafael Nadal een optrekje hebben. EVEN KIJKEN WAT JOSJE GEKOCHT HEEFT?

Josje kocht een luxeappartement op het Spaanse Las Colinas Golf & Country resort in Orihuela Costa, Alicante. De prijzen variëren van een te betalen 176.000 euro tot een duizelingwekkende 1,5 miljoen euro. Josje zou een appartement van rond de drie ton hebben gekocht. Daarbij zijn de vaste en gemeenschappelijke kosten niet inbegrepen.


Wel fijn voor Josje: het resort is alleen voor bewoners toegankelijk en wordt permanent bewaakt. Waarschijnlijk de reden dat ook Kim Clijsters, Denise Van Outen, Amanda Holden en Rafael Nadal er een optrekje hebben.

Josje kan van haar nieuwe appartement genieten met haar nieuwe vriend Cle Gyimah (26). Die woont in Amsterdam en heeft Ghanese roots en is art director en producer bij VeryRare Agency, dat hij in 2013 zelf oprichtte. Hij maakt daarmee zowel video- als fotoreportages voor bedrijven. Ook is medeoprichter van het online lifestylemagazine BALLINNN, dat zich vooral richt op mannen en zo’n 100.000 volgers heeft.


BRON: TVFAMILIE