BINNENKIJKEN bij JOHNNY DEPP die uit geldnood zijn ranch in Kentucky verkoopt met een korting van meer dan een miljoen

0
(Beeld: CP)
Johnny Depp probeert zijn financiële problemen op orde te brengen met het verkopen van zijn onroerend goed. Zo liet hij zijn ranch in Kentucky veilen waarbij hij minimaal 2.9 miljoen dollar
dacht te kunnen vragen. Vragen mocht, maar het hoogste bod was slechts 1.4 miljoen dollar. Dat bod wees Depp af, maar inmiddels heeft hij de vraagprijs voor de ranch nu wel al in twee stappen verlaagd naar 1.6 miljoen dollar. EVEN KIJKEN WAT U DAARVOOR KRIJGT?

Depps landgoed in Kentucky ligt op slechts 3,2 km afstand van de wereldberoemde Keeneland-renbaan in Lexington. De woning staat op een stuk grond van ruim 4 hectare en komt inclusief manage met 15 stallen, drie schuren en een gastenverblijf met een slaapkamer met badkamer, woonkamer en keuken.


De uit bakstenen opgetrokken woning heeft een leefoppervlak van 600 m2 en telt 6 slaapkamers en 7 badkamers. Er is een mooie eetkamer met bar, een grote woonkamer die grenst aan de serre. Buiten is er een schitterend zwembad. In de garage kunnen vier auto’s geparkeerd worden.

De 55-jarige acteur kampt nog altijd met een miljoenenschuld is ook nog altijd verwikkeld in een juridische strijd met zijn voormalig management. In een interview met The Wall Street Journal vertelde Depp twee jaar geleden voor het eerst over die financiële nood.


“Het is mijn geld”, zegt Depp. “Als ik elke dag 15.000 wattenbolletjes wil kopen, is dat mijn ding.” Zijn flamboyante levensstijl zou hem ruim 1,8 miljoen euro per maand kosten. “Ik heb jarenlang heel hard gewerkt en veel mensen vertrouwd. Sommigen hebben mij overduidelijk teleurgesteld.” De strijd tussen Depp en zijn voormalig management lijkt voorlopig nog niet gestreden.

Depps carrière en zijn privéleven loopt ook niet al te lekker. Zijn laatste film Dead Men Tell No Tales kreeg slechte kritieken en ook privé gaat het niet goed. Zijn ex-vrouw Amber Heard beschuldigde hem van huiselijk geweld tijdens de scheidingszaak en ook loopt er een rechtszaak tussen de acteur en zijn oude management. Daarnaast beschuldigt een locatiemanager hem van mishandeling op de set van de film City of Lies. Dat laatste ontkent Depp overigens.

En dan is nog meer slecht nieuws voor Johnny. Wie Jack Sparrow zei, zei Johnny Depp. De hoofdpersoon uit de Pirates of the Caribbeanfilms was het gezicht van de reeks, maar afgelopen december heeft producent Disney laten weten afscheid te nemen van de acteur, omdat ze nieuwe energie’ in de serie willen brengen.