BINNENKIJKEN bij JESSE KLAVER die een ‘winstje’ van TWEE TON maakt bij de verkoop van zijn Haagse stulpje

0
Kassa voor Jesse Klaver! De fractievoorzitter van GroenLinks maakt een leuk winstje van meer dan twee ton als hij zijn Haagse woning weet te verkopen voor de door hem gevraagde prijs van €495.000. EVEN BINNENKIJKEN BIJ JESSE?

Jesse kocht zijn Haagse huis niet ver van het Scheveningse strand in 2012 voor 292.000 euro. Hij zat toen al goed in zijn slappe was, want hij liet er maar een hypotheek op vestigen van 55.000 euro. Krijgen hij en zijn vrouw Jolijn de nu gevraagde €495.00 voor het huis dat door de makelaar wordt omschreven als een ‘sfeervolle ruime parterrewoning met 4-laags tussenbouw met een heerlijke grote achtertuin (ca. 100m2!) met gunstige zonligging’ dan krijgt Klaver dus €440.000 op zijn bankrekening bijgeschreven.


Een deel van dat geld zal bijna zeker geïnvesteerd worden in zijn nieuwe Brabantse woning niet ver van Roosendaal. Die woning telt zeker vier slaapkamers, want het gezin Klaver meldde onlangs dat er een derde kind op komst is.

Enig nadeel is dat Jesse Klaver nu niet meer vanaf zijn huis naar het Binnenhof kan fietsen, maar gelukkig is er prima woon werkverkeer regeling voor Tweede Kamerleden en kan Jesse gratis en voor niets eerste klas van Roosendaal naar Den Haag sporen.


Het huis dat Jesse, Jolijn en hun twee kinderen verlaat heeft, verdeeld over vier woonlagen, een woonoppervlakte van 121 vierkante meter en telt zes kamers, waaronder drie slaapkamers, twee badkamers en een eetkamer. De keuken is modern en beschikt over diverse inbouwapparatuur. Pluspunt is ook de achtertuin van bijna 100 vierkante meter groot. In de tuin staat ook nog eens een ruim chalet.

Jesse verkopende makelaar meldt ook nog dat het pand zowel van buiten als van binnen zeer goed is onderhouden en dat de koper kan er zo intrekken.