BINNENKIJKEN bij JENNIFER LOPEZ die voor 17.5 miljoen dollar van haar MANHATTAN-‘flatje’ af wil

0
Jennifer Lopez en man Alexander Rodriquez kochten de condo op de 36ste verdieping van de Rafael Viñoly ontworpen woontoren in Manhattan iets minder dan jaar geleden voor $ 15.317.000, maar met een woonoppervlak van 400 m2 bleek het toch net iets te klein voor de zes leden tellende familie. Dus gaat 432 Park Avenue in de verkoop voor $ 17.5 miljoen.

Voor dat geld krijgt u een condo met drie slaapkamers en vier badkamers. Een condo dat ubereikt met een privélift. De ruime raampartijen met uitzicht over Manhattan mogen er ook zijn. In de woonkeuken een kookeiland. Aan de zuidkant van het appartement twee slaapkamers met eigen badkamer plus een zonovergoten master suite.


Privacy is gegarandeerd in de 96 verdiepingen tellende woontoren. In de lobby dien je eerst de portiers te passeren. Aan die privacy hangt wel een prijskaartje. De bijdrage aan de vereniging van eigenaren bedraagt dan ook $ 8.500 per maand, maar dan mag u ook gebruik maken van de conferentieruimte, de biljartkamer, het binnenzwembad en het fitnesscentrum met een yogastudio en spa. Ook is er een eigen restaurant in het gebouw.

Share.