BINNENKIJKEN bij GLENNIS GRACE die haar villa in Almere verkoopt voor €750.000

0
In 2017 zette Glennis Grace haar appartement aan de deftige, Amsterdamse,Oranje Nassaulaan, met uitzicht op het Vondelpark, te koop om naar Almere te verkassen. Maar Almere is ook niet the place to be voor de zangeres. Het maakt dat ze haar villa daar nu te koop heeft gezet voor €750.000.

Glennis Grace verhuisde naar Almere omdat ze niet kon genieten van haar stulpje. Door een verbouwing van de woning onder haar werd ze gek van de geluidsoverlast. Maar in Almere kan Glennis blijkbaar ook niet aarden en dus staat haar huis, waar ze nog geen twee jaar gewoond heeft, nu weer te koop.


Voor de gevraagde €750.000 krijgt de koper een villa met een zeer riante living, half open keuken, vijf slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), inpandige garage. Met 233 m2 aan woonoppervlakte is er aan ruimte geen gebrek. Aan de voorzijde van de woning kan geparkeerd worden op eigen erf.

De kavel is circa 1.066 m2 groot en heeft een fraai aangelegde, op het zuiden gelegen, tuin met veel groenblijvende vaste planten en meerdere terrassen.


De hal en woonkamer hebben een neutrale roomkleurige marmeren vloer. In de keuken een spoeleiland voorzien van granieten aanrechtbladen. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen ingang en een badkamer met bad, aparte douche, wastafel en toilet.

Op de eerste verdieping een ruime overloop met vier slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een loggia (op het Zuiden) met veel privacy. De badkamer heeft een douchecabine, bad en wastafel.

Waar Glennis naar toe gaat verhuizen is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk naar Amsterdam. De kans dat ze na haar succes in America’s Got Talent waar ze het tot de top 10 wist te schoppen, naar de VS verkast lijkt namelijk niet al te groot. Bovendien zou dat wel een heel grote verandering zijn voor haar 12-jarig zoontje Anthony, die in Veronica’s Magazine recent liet weten heel trots op zij moeder te zijn.

“Ik ging net voor het eerst naar de middelbare school toen mijn moeder naar de Verenigde Staten vloog om mee te doen aan America’s Got Talent. De uitzendingen kon ik in Nederland niet live kijken. Er was het tijdverschil en ik moest ook gewoon naar bed.’s Ochtends las ik haar berichtje dat ze weer een ronde verder was – en toen nog eens! Ik miste haar, maar we konden facetimen en ik vond het vooral ook cool wat ze deed. Kijk wat ze geflikt heeft! De eerste Nederlandse vrouw in zo’n grote Amerikaanse show. En dan heeft ze ook nog mooie platen gemaakt. Ik ga graag mee naar optredens. Dan doe ik alsof ik een van haar muzikanten ben en speel ik luchtgitaar.”

Uit het interview wordt ook duidelijk dat Anthony dol is op zijn moeder. “Ik zou haar ook cool vinden als ze niet beroemd zou zijn. En net als iedere moeder doet ze weleens strontvervelend. Wanneer dat is, hou ik privé”, vertelt hij. Hij is vooral trots. “Ik vind haar een doorzetter. Ze blijft nuchter, treedt op in de grootste zalen, maar thuis is ze gewoon mama Glenda. Met wie ik stoei, kook en eet en die net als ik van shoppen houdt. Mama zegt dat ik op haar lijk en dat ik, net als zij, het hart op de tong heb. We maken graag muziek samen. Dan zingt zij en rap ik.”Het huis van Glennis kopen? Klik!