BINNENKIJKEN bij GALLYON VAN VESSEM die €60.000 extra betaalde voor koloniaal landhuis dat zij koste wat kost wilde hebben

0

Zestigduizend euro meer dan de toch al niet misselijke vraagprijs van 1.15 miljoen betaalde hart van Nederland-presentatrice Gallyon van Vessem voor een villa in Overveen die zij koste wat kost wilde hebben. EVEN BINNENKIJKEN? .

Gallyon van Vessem had met man Greg de Jong haar zinnen gezet op het koloniaal landhuis uit 1910 waarvoor 1.15 miljoen gevraagd werd. Maar er waren kapers op de kust en dat maakte dat Gallyon uiteindelijk maar liefst 1.210.000 euro moest neertellen voor zij zich eigenaar mocht noemen van het pand met een vrijstaand kantoortje in de tuin. Uiteindelijk betaalde zij dus 60.000 euro meer dan gevraagd.

Het huis met twee woonlagen heeft een woonoppervlakte van 150 m², heeft een eigen tuinsproei-installatie met bron en ligt op een kavel van 910 m². Er zijn vijf kamers, waarvan drie slaapkamers die een badkamer delen. Er is een moderne woonkeuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur met bijkeuken.


Recent nog verkocht SBS Hart van Nederland presentatrice Gallyon van Vessem haar woning in Amsterdam Zuid voor 1.350.000 euro en dat was een ton lager dan de vraagprijs.

Er is niet alleen een nieuw huis voor Gallyon van Vessem, maar ook nieuw werk. De Hart van Nederland-presentatrice gaat ook meewerken aan het nieuwe SBS programma Vermissingen. Samen met Thijs Zeeman, misdaadjournalist Jens Olde Kalter gaat zij reportages op locatie maken en is zij te zien tijdens de live-uitzendingen om over specifieke zaken te praten.