BINNENKIJKEN bij ex LPF-minister HERMAN HEINSBROEK die 12.5 MILJOEN (en geen cent minder) voor zijn door JAN DES BOUVRIES gestylde woning wil hebben

0
Ex-minister voor de Lijst Pim Fortuyn, Herman Heinsbroek, heeft nogal wat noten op zijn zang bij de verkoop van zijn Larense, door vriend Jan des Bouvries gestyled landhuis. Er gaat geen euro van de prijs van 12.5 miljoen af. En zelfs als u dat wil betalen moet Heinsbroek u de woning nog gunnen, want hij blijft zelf ook op het terrein wonen. EERST MAAR EVEN BINNENKIJKEN VOOR U DE BUURMAN VAN HEINSBROEK WORDT?

Het megahuis van oud-minister Herman Heinsbroek in Laren is ontworpen en gestyled door Jan des Bouvrie. U begrijpt dat betekent dus veel wit.


De makelaar van Heinsbroek spreekt slechts in superlatieven over het pand van de man Volgens de makelaar is het landhuis van de man die namens de Lijst Pim Fortuyn in het eerste kabinet Balkenende politiek Den Haag onveilig, maakte, ‘misschien wel’ het mooiste huis van Nederland. Het landhuis van de oud-minister Herman Heinsbroek heeft 2000 vierkant meter woonoppervlak en een tuin van 9.250 vierkante meter, inclusief een park.

Binnen zijn er 20 kamers, waarvan 9 slaapkamers. Er zijn ook 7 badkamers waarvan 5 met ligbad. Extraatjes? Een filmzaal, sauna, stoomcabine, alarminstallatie, zwembad, airconditioning en jacuzzi.


Heinsbroek verkoopt het huis omdat het te groot is nu zijn kinderen de deur uit zijn, zijn vrouw al een tijdje vertrokken is en hij alleen woont. Opallend Heinsbroek zegt dat er gaat geen euro van de prijs af gaat. Betaalt u 12.5 miljoen dan woont u er nog niet, want de koop gaat alleen op basis van gunning. Allemaal voor elkaar? Dan krijgt u Heinsbroek als buurman, want er staat nog een huis op het terrein en daar blijft Heinsbroek voorlopig zelf wonen.