BINNENKIJKEN bij EMILE RATELBAND die nu ook nog zijn huis kwijtraakt nadat zijn twee kinderen onder toezicht geplaatst zijn

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Een beetje zielig lijkt het wel: Kreeg Emile Ratelband vorige week te horen dat de kinderen die hij met zijn ex-vrouw Moon kreeg, Royce en Emilio, onder toezicht van de Kinderbescherming komen, deze week werd hem ook verteld dat hij moet opkrassen uit de woonboerderij die hij huurt.

Ratelband had een huurcontract voor twee jaar, met verlenging van steeds 1 jaar, maar de eigenaar heeft het wel gezien met zijn vaak in de publiciteit komende huurder en heeft het huurcontract opgezegd. De woonboerderij in Montferland die Emile huurde voor €1354 per maand staat nu in de verkoop voor €499.000.  De nu te koop staande boerderij, met 5 kamers en 2 badkamers, ligt de bosrand gelegen en telt 255m2 verdeeld over twee woonlagen en een kelder.


Vorige week was er ook al slechts nieuws voor Emile, want toen hoorde hij zijn kinderen die hij heeft met ex-vrouw Moon onder toezicht komen te staan van de kinderbescherming.

Emile Ratelband ligt al jaren overhoop met ex Moon, bij wie hij vier jaar geleden vertrok. Moon beweert dat Ratelband losse handjes heeft en stapte naar de rechter. Ratelband ontkent maar werd twee keer in het ongelijk werd gesteld. Hij is in cassatie gegaan.


In het AD zei Emile Ratelband dat hij opgelucht is dat zijn kinderen onder toezicht komen te staan. “Na drie- en half jaar is er eindelijk een oplossing. Er is nu zekerheid.” Ook Ratelbands advocaat Carlo Liefting toonde zich tevreden. “Er waren veel zorgen, maar vooral zorgen over de moeder. Nu moeten ze wel met elkaar gaan communiceren.”

De raadsman van Ratelband geeft aan dat Moon en haar advocaat zich niet neerleggen bij de uitspraak. “Ze gaf aan nooit meer contact met Emile Ratelband te willen hebben. Ook de advocaat zei dat de moeder nooit meer om de tafel wil met hem.”

Eerder zei Ratelband dat zijn ex het “allemaal aan zichzelf te wijten heeft” en zijn de omstandigheden waarin hun kinderen leven “verre van acceptabel”.

In een rapport dat de Kinderbescherming opstelde was onder meer te lezen dat Ratelband zijn zoon op blote voeten over hete kolen liet lopen. Ratelband liet weten daar geen kwaad in te zien. “Waarom niet? Mijn zoon was daarbij. Ik had een seminar in Tilburg. Hij zag daar tweehonderd mensen over het vuur lopen en zijn vader ook. En toen hebben we samen over het vuur gelopen.”

BINNENKIJKEN – Sterfhuis vriendin Emile Ratelband in Brasschaat weer in prijs verlaagd!Share.