Pagina titel ...
zaterdag, september 19
BINNENKIJKEN bij DIRK SCHERINGA (kent u wel van AZ en uw leninkje) die van zijn stolpboerderij af wil. U mag bieden vanaf 1.75 miljoen

0
Dirk Scheringa werd rijk met duur geld lenen aan grote aantallen Nederlanders. Uiteindelijk ging zijn DSB-bank, nadat eerst met het geld van sponsor en voorzitter Scheringa AZ in 2009 de landstitel pakte, failliet. Als u nu dacht dat Dirk geen geld meer heeft, heeft u het bij het verkeerde eind. Hij heeft in ieder geval nog een huis in het landelijke Spanbroek dat hij nu in de verkoop heeft gezet. U mag bieden vanaf 1.75 miljoen. Om het bieden te bevorderen is er en zes minuten durende video gemaakt. EVEN BINNENKIJKEN BIJ SCHERINGA?

Volgens Quote dat het nieuws brengt rust er op het huis nog een hypotheek van 1.25 miljoen rust. Dus als Scheringa zijn huis verkoopt voor de vraagprijs is hij spekkoper en houdt hij €499.000 over. Kan ook nog meer worden, want die 1.75 miljoen is de bodemprijs. Vanaf dat bedrag mag u bieden op het pand waarover de makelaar nogal lyrisch is, zoals uit onderstaande tekst blijkt.

(Lees verder na de advertentie)

Je hebt compleet, completer en compleetst of gewoon, buitengewoon en méér dan buitengewoon. Deze stolpboerderij valt voor 100% onder de laatste categorie. Waarom? Op een perceel van maar liefst 13.610 m² staat deze, in 2001, geheel opnieuw opgebouwde stolpboerderij die grotendeels is onderkelderd. Een unicum op zich. De authentieke details zijn bewaard gebleven en er is met veel passie gewerkt aan bijvoorbeeld het ambachtelijke timmerwerk.

De Kelder biedt volop mogelijkheden. Wilt u al uw auto’s hier stallen? Er werk- of sportruimte van maken? De keus is aan u! Daarbij heeft u een compleet eigen wellnesscentrum tot uw beschikking. In de tweede stolp, die gekoppeld is aan de eerste stolp, is een luxueuze wellnessruimte met onder andere een (binnen- en buiten)zwembad van 19 x 6 x 2 meter, een Finse sauna en een stoomcabine. U hoeft dus nooit de deur meer uit om volledig tot rust te komen.

Lees verder na advertentie

De woonstolp is tot in de nok ingetimmerd en is o.a. v.v. 4 zeer ruime slaapkamers, allen v.v. een eigen badkamer met toilet, meerdere woonkamers en een grote woonkeuken. Het geheel is prachtig afgewerkt waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om authentieke details in ere te houden en te herstellen. De gehele stolp is v.v. geavanceerde beveiliging en een intercomsysteem.

Dit buitengewone object heeft een fantastische ligging en een parkachtige tuin. Een perfecte combinatie. Binnen enkele minuten bent op de A7, dus de drukte kunt u snel opzoeken om daarna de rust weer te vinden in de prachtige tuin en luxueuze stolp. Wanneer kunnen we u verwelkomen om deze prachtige parel te aanschouwen?

En als u de makelaar niet gelooft, de video bewijst het

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0