BINNENKIJKEN bij DEMI LOVATO die voor $8.995 miljoen van haar ‘DRUGSPAND’ af wil

0
Popster Demi Lovato , die momenteel wordt behandeld in een luxe verslavingskliniek in Arizona, heeft haar huis in Los Angeles, waar ze eind juli een overdosis kreeg, te koop gezet voor $ 8,995 miljoen. Ze wil er nooit meer terugkeren.

De 26-jarige 13-voudig Teen Choice Award-winnaar die meer dan 70 miljoen Instagram- volgers heeft, kocht het drie verdiepingen tellende pand twee jaar geleden voor $ 8,3 miljoen.


Het huis ligt goed beveiligd achter imposante poorten aan het uiteinde van een kronkelende doodlopende weg. Op de bijna 600m2 woonoppervlak zijn vier slaapkamers en zes badkamers. De kamerhoge ramen staan garant voor een fantastisch uitzicht. De woonkamer heeft open haard.

Alle drie de slaapkamers hebben een eigen badkamer, terwijl de masterbedroom ook een zithoek met open haard, een terras met uitzicht op de stad, op maat gemaakte inloopkasten en een marmeren badkamer met een glazen douchecabine en een ligbad voor 2 personen heeft. De entertainmentruimte bovenste verdieping en heeft een eigen bar en een ruim terras met vrij uitzicht over de skyline van Los Angels en over de Stille Oceaan.
De garage biedt plaats aan zes auto’s. In de onder architectuur aangelegde tuin meerdere terrassen, een zwembad met spa en een barbecueplek.


Voor het eerst sinds haar bijna fatale overdosis is Demi Lovato eind september weer in het openbaar gesignaleerd in de buurt van haar afkickkliniek. Demi werd gefotografeerd met een kop koffie in haar handen en maakte een praatje met een dame die haar hond uitliet. Het waren haar eerste stappen in de buitenwereld nadat zijn bijna twee maanden eerder met loeiende sirenes vanuit haar Hollywood Hills villa werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Lovato bezweek bijna aan een overdosis drugs, maar kon ternauwernood gered worden.

Sinds haar overdosis hield Demi zich op de achtergrond en checkte ze zichzelf in bij een kliniek. Ook zette ze, op aandringen van haar familie, haar huis te koop.

Op de Amerikaanse zender Newsmax TV vertelt moeder Dianna de la Garza recent dat ze twee dagen lang in onzekerheid heeft gezeten of haar dochter het wel zou redden. “Ik vind het heel moeilijk om erover te praten en ik begin letterlijk een beetje te trillen wanneer ik terugdenk aan de dag”, vertelt de moeder. “Ik was in shock, had dit nooit verwacht te horen. Over geen een van mijn kinderen.” Zij heeft vervolgens Demi’s zussen Dallas en Madison ingelicht en zijn samen naar het ziekenhuis gegaan. “Ik was niet in staat om te rijden, Dallas heeft ons gebracht.”
Vanuit de auto zijn ze naar de eerste hulp gerend, waar Demi lag. “Ze zag er niet goed uit. Ik zei tegen haar: Demi ik ben hier, ik hou van je. Zij keek me toen aan en zei: ik hou ook van jou.” De dagen erna was de toestand van Demi volgens haar moeder kritiek. Ze wist twee dagen lang niet of haar dochter het zou redden. “Dat ze het heeft overleefd is mede te danken aan al die miljoenen gebeden van iedereen die meeleefde.” Ook zegt De la Garza zelf steun te hebben gevonden in het geloof.

De zangeres zou behalve met een drank- en drugsverslaving ook kampen met mentale problemen en een eetstoornis. Volgens de moeder gaat het nu ‘heel goed’ met haar.

Share.