BINNENKIJKEN bij door binnenhuisarchitecte ingerichte superdeluxe villa van MARISKA HULSCHER die haar niet de gehoopte winst oplevert

0
Mariska Hulscher dacht te kunnen profiteren van de aantrekkende huizenmarkt toen zij haar villa in het Utrechtse Baarn in de verkoop zette voor €725.000. Maar dat bleek niet een beetje, maar veel te hoog gegrepen. €645.000 bleek een koper bereid te betalen. Sneu voor Hulscher, want op het pand was een hypotheek gevestigd van €700.000

Vier jaar heeft de villa van Mariska Hulscher in Baarn in de verkoop gestaan met steeds wisselende prijzen variërend van €725.000 tot €645.000 In de tussentijd probeerde Hulscher de villa ook nog te verhuren voor €2200 per maand, maar ook dat werd geen succes. Maar nu heeft ze toch een koper gevonden, maar of ze echt blij is met de verkoopsprijs van €645.000 is nog maar de vraag. Hulscher kocht de villa in 2007 voor €613.000 en nam er een hypotheek op van €700.000.


Op de inrichting heeft de voormalig RTL-presentatrice, die nu op de redactie van Jeroen Pauw werkt, op niks bezuinigd, want voor het aller kleinste detail werd een (binnenhuis)architect ingeschakeld. Zo is de gehele begane grond voorzien van stoere, massief eikenhouten vloerdelen gelegd in een visgraatpatroon. Het huis is zeer neutraal afgewerkt, de wanden zijn zacht beige en al het houtwerk is crème-kleurig. De badkamer met ligbad/douche, 2e toilet heeft een op maat gemaakt badkamermeubel van eikenhout met Belgisch hardstenen blad.

De Baarnse villa, met open haard, heeft een woonoppervlakte van 148m2 en telt 5 slaapkamers en 1 badkamer. De keuken heeft alle denkbare inbouwapparatuur. De achtertuin, aangelegd door een tuinarchitect, is 60 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.