BINNENKIJKEN bij de BECKHAMS die oog laten vallen op appartementje van 50 miljoen euro

0
beeld: ChonranPictures
David (44) en Victoria Beckham (45) hebben al een paar huisjes, maar daar komt nu zo goed als zeker nog een leuk optrekje van slechts 50 miljoen euro bij in Miami. De reden? David is in Miami de eigenaar van de nieuwe voetbalclub Inter Miami.

David en Victoria hebben hun oog laten vallen op één van de duurste, maar ook meest indrukwekkende appartemeten van Miami in het Scorpion-gebouw, een ontwerp van de prestigieuze architect Zaha Hadid, in het midden van de stad. Het appartementencomplex heeft een rooftop bar, een fitnessruimte, een spa, een kapperszaak, een helikopterplatform, een juice bar en een zwembad voor de bewoners van de peperdure appartementen. Gaat de koop door dan is het appartement van 50 miljoen euro een aanvulling op hun collectie huizen en appartementen van in totaal 40 miljoen euro.


Meer celebrities hebben hun oog al laten vallen op een appartementje in het Scorpion-gebouw. Zo zou Ariana Grande al een appartement in het gebouw gekocht hebben. De mogelijke aankoop van de Beckhams lijkt ingegeven door het feit David parttime in Miami gaat wonen om zijn nieuwe voetbalclub Inter Miami op te starten. In 2020 stroomt de gloednieuwe club de Amerikaanse competitie binnen.

Beckham wil een aantal grote namen aantrekken om zijn prestigieuze project kleur te geven en de 33-jarige Falcao lijkt de eerste grote aankoop worden. Voor de spits is het een logische keuze: goed bereikbaar vanuit Colombia en het aantal latino’s in de regio Miami is groot.


Ook mevrouw Beckham zorgt voor nieuws. Hoewel ze de grote afwezige was tijdens de dertien Spice Girls concerten dit jaar, zou Victoria Beckham in 2020 zomaar eens met haar ex-collega’s op het podium kunnen staan bij de 50e editie van het Glastonbury Festival. Dit liet Mel B (44), Scary Spice, weten tijdens een bezoek aan The Lateish Show with Mo Gilligan. “Dit is dus niet iets wat ik de wereld in heb geholpen, maar letterlijk wat zij tegen mijn moeder heeft gezegd. Mijn moeder was op een feestje van Victoria’s moeder en sprak daar met Victoria. Ze zei dat ze het enig zou vinden om mee te doen op Glastonbury volgend jaar,” aldus Mel, die eraan toevoegde dat ze hoopte dat het ook echt gaat gebeuren.Posh haakte dit jaar af voor de Spice Girls concerten in verband met haar drukke werkzaamheden en haar gezin.