Pagina titel ...
dinsdag, juni 2
BINNENKIJKEN bij dartsmiljonair MICHAEL VAN GERWEN die voor €1,2 miljoen zijn droompaleis liet bouwen

0
Dartsmiljonair Michael van Gerwen kocht in het voorjaar van 2016 in het Brabantse plaatsje Vlijmen een stuk grond gekocht om zijn droomhuis, een eigentijdse villa met rieten dak en buitenzwembad, op te laten bouwen. Van Gerwen kocht de grond voor een 552.500,– euro en liet er een hypotheek op vestigen voor een bedrag van 1,2 miljoen euro.

(Lees verder na de advertentie)

Voor het ontwerp van zijn droomhuis schakelde Van Gerwen (29) Kuin&Kuin architecten uit Den Bosch in. Die ontwierpen voor de dartkampioen en zijn Daphne een eigentijdse villa, met een weids uitzicht over de aangrenzende dijk en met beschutte terrassen rondom een buitenzwembad. Het geheel is voorzien van een royale rieten kap. De aan de onderzijde met houten delen betimmerde kap is op diverse plaatsen in het zicht gehouden zodat beneden- en bovenruimten visueel verbonden worden. En in de kelder is er een professionele oefen- en fitnessruimte.

In zijn carrière heeft Van Gerwen tot nu toe ruim 7 miljoen euro aan prijzengeld bij elkaar gegooid. Zakenblad Quote schat zijn vermogen op 8,5 miljoen euro. Daar kan vandaag nog 550.000 bijkomen als hij voor de derde keer het PDC World Darts Championship wint.

Foto’s Kuin&Kuin Architecten

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0