BINNENKIJKEN bij CRISTIANO RONALDO die voor een huurprijs van €50.000 per maand een leuke villa in zijn nieuwe woonplaats TURIJN gevonden heeft

0
Het vertrek van Cristiano Ronaldo (33) bij Real lijkt werkelijkheid te worden. Het Italiaanse Juventus is bereid 100 miljoen te betalen voor de 33-jarige aanvaller m het een salaris van 30 miljoen per te garanderen. Niet vreemd dus dat Ronaldo zijn oog heeft laten vallen op een leuk optrekje in Turijn….

Ronaldo is met 451 doelpunten ‘all time’ topscorer van Real Madrid en won met Real vier keer de Champions League. Maar hij heeft het inmiddels wel gezien bij Real en in Spanje. “Het was geweldig om voor Real te spelen”, zei hij na de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool.


Het nieuws dat zijn afkoopsom van 1 miljard zou zijn verlaagd naar honderd miljoen euro lag aan de basis van de breuk tussen ‘CR7’ en Real. “Als ik máár honderd miljoen euro moet kosten, dan is dat omdat Real Madrid mij hier niet meer wil hebben”, tekende sportkrant Marca toen dat nieuws bekend werd op uit de mond van Ronaldo.

En dus rook Juventus nu zijn kans. Italiaanse media schrijven dat Ronaldo al een optrekje gevonden heeft in Turijn. Samen met vriendin Georgina zou hij gevallen zijn voor een villa in de Strada San Vito Revigliasco. Het is Dezelfde villa waarin zijn ex-coach Zinédine Zidane ooit ook woonde. De villa van 1.000 vierkante meter beschikt over twee geheime ingangen om de paparazzi te ontlopen. Prijskaartje: 600.000 euro per jaar.