BINNENKIJKEN bij CORRY KONINGS die haar villa met zwembad, tennisbaan en giga wijnkelder verkoopt voor 1.5 miljoen euro

0
(BEELD: FUNDA)
Corry Konings zoekt een kleiner huis en daarom heeft ze haar villa met zes slaapkamers, zwembad, tennisbaan en giga wijnkelder in Berkel-Enschot, onder de rook van Tilburg, in de verkoop gezet voor 1.5 miljoen euro.

Konings (70) woonde 28 jaar in het optrekje en twee keer eerder, in 2007 en 2016, probeerde ze de villa te verkopen. De vraagprijs begon beide keren op 2 miljoen euro, maar werd al snel verlaagd naar 1,4 miljoen euro. Nu probeert Konings het voor 1,5 miljoen euro.


‘Living the good life’ meent de makelaar van dienst over het huis van 426 vierkante meter. Naast de slaapkamers is er ook een wijnkelder, kantoor aan huis en grote tuinkamer. Leuk detail: wie de villa koopt krijgt Gers Pardoel als buurman. Op de begane grond vind je een ruime zitkamer en een woonkeuken. De woonkeuken is het hart van de woning. De keuken heeft een U-opstelling met diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. Er is meer dan genoeg ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel.

Vanuit de woonkeuken is de bijkeuken/achterportaal te bereiken. Vanuit hier, maar tevens via de tuinkamer is de prachtige achtertuin te bereiken. De tuin is een droom voor de tuinliefhebber maar zeker ook voor de kinderen! Een buitenzwembad met douche, tennisbaan, gazon, veel zonlicht, groene hagen en mooie volwassen bomen, welke voor veel privacy en speelsheid zorgen. Er zijn diverse terrassen waardoor er altijd wel een plekje met zon en schaduw te vinden is.


Een zogenoemde ’tuinkamer’ loopt in een L-vorm om het huis heen. Op de eerste en tweede verdieping zijn zes slaapkamers. Er is een wijnkelder die zo groot is dat Corry hem voor helft in gebruik heeft als berging.

Als de villa verkocht is gaat Corry op zoek naar een kleiner huis. Dat zal zeker in Brabant liggen. De ‘Huilen is voor jou te laat’-zangeres heeft overigens ook nog een appartement in Spanje waar zij vaak verblijft.