BINNENKIJKEN bij CLINT EASTWOOD die zijn Pebble Beach Hacienda verkoopt voor $ 9,75 miljoen

0
CLINT EASTWOOD verkoopt zijn Pebble Beach Hacienda in Pebble Beach voor $ 9,75 miljoen. De hacienda werd gebouwd in de jaren 20 van de vorige eeuw door Clarence Tantau, een destijds beroemd architect die het huis de naam ‘Hacienda Este Madera’meegaf. Even binnenkijken in de haciënda?

Clint Eastwood heeft het Haciënda-stijl landgoed in Pebble Beach, Californië, nu te koop gezet voor $ 9.750.000. De hacienda is een van de huizen die Eastwood (86) in Monterey County heeft. De haciënda kocht hij in oktober 1994 voor $ 3.925.000.


De haciënda werd door Eastwood vooral gebruikt voor etentjes met artiesten, auteurs, hoogwaardigheidsbekleders en muzikanten uit de hele wereld.”

Het hoofdverblijf heeft dikke lemen muren, een terracotta pannendak en in originele Spaanse stijl houten deuren aan de voorzijde van de woning.


Eastwood’s huis is gebouwd rond een centrale binnenplaats en een fontein. Een loggia rond de binnenplaats leidt naar een van de zes slaapkamer.

Alle kamers betreedt je via Moorse deuren, Alle kamers hebben ook hoge plafonds met houten balken en hebben ieder een open haard. Een stenen terras leidt naar een groot gazon en de tuin.

De acteur, regisseur en producent Clint Eastwood, wiens meest recente werk het produceren en regisseren van ‘Sully’ en ‘American Sniper behelst is óok de eigenaar van een aantal andere uitgestrekte landerijen in het gebied. In het midden van de jaren 80 van de vorige eeuw was Eastwood was burgemeester van de welvarende stad Carmel-by-the-Sea, gelegen naast de Pebble Beach, het dorp waar hij nu zijn haciënda te koop heeft gezet. .