BINNENKIJKEN bij CHARLIE SHEEN die $ 800.000 KORTING geeft op zijn herenhuis in Beverly Hills met basketbalveld en bioscoop

0
Charlie Sheen heeft de vraagprijs voor zijn mediterrane herenhuis in de wijk Mulholland Estates in Beverly Hills met maar liefs $ 800.000 verlaagd. Voor een schamele 9,2 miljoen bent u nu de nieuwe eigenaar.

Het huis, op een stuk grond van meer dan 2000m2, ligt in het ommuurde en bewaakte Mulholland Estates, De charme van het huis ligt aan de buitenkant, met een basketbalveld, een pitcher’s heuvel en twee zwembaden. Een grasveld en een prieel met een tv en een keuken completeren het buitenterrein. \


Het huis zelf telt twee verdiepingen en meer dan 800m2 leefruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich de woonkamer met open haard, de keuken met kookeiland en een biljartkamer met een aquarium.

De master suite, een van de zeven slaapkamers, heeft een eigen leefruimte met tv-kamer en bar. Elders in het huis, dat werd gebouwd in 1992, is er nog een bioscoop en een fitnessruimte.


Recent kwam Sheen nog in het nieuws toen bekend werd dat hij de dames van lichte zeden die hij inhuurde vooraf een contract tekenen mochten ze seks hebben met de met HIV besmette acteur Charlie Sheen.

In de overeenkomst, die oorspronkelijk strikt geheim moest blijven, staat dat elke vrouw die uit de school zou klappen over een al dan niet seksuele ontmoeting met Sheen, een boete zou krijgen van ruim 80.000 euro. Hen werd opgedragen om nooit of te nimmer iets te publiekelijk kenbaar te maken over zijn financiën, zijn juridische zaken, met wie hij omging, welke nummers erin zijn telefoon stonden, wat zijn alarmcode was, welke medicijnen hij nam en hoe hij met zijn gezondheid omging.

Een van de dames die hem nu beschuldigt van het hebben van onveilige seks, wist volgens hem maar al te goed dat hij besmet was met HIV. “Ze had dus kunnen weten waaraan ze zichzelf blootstelde,” aldus de acteur.

Volgens Sheen zou het opgestelde contract hem juist moeten beschermen tegen dergelijke aanklachten. Hij noemt de dame in kwestie ‘een professionele partyhoer, die hem het leven zuur maakt’.