BINNENKIJKEN bij BRIDGET MAASLAND die haar Amsterdamse huis aanbiedt voor net geen miljoen

0
Vier jaar heeft Bridget Maasland met zoon Mees gewoond in haar Amsterdamse dubbele benedenhuis niet ver van het Vondelpark. En dat zouden best een lucratieve jaren zijn geweest, want de woning die zij in 2014 kocht voor acht ton wil zij nu verkopen voor net geen miljoen. EERST EVEN BINNENKIJKEN?

Bridget Maasland (44) kocht haar dubbele benedenhuis in Amsterdams huis, waar zij met zoon Mees Kingston (10) woont, in 2014 voor 800.000 euro en nam er een hypotheek op van 750.000 euro. Krijgt zij de door haar gevraagde koopprijs van 990.000 euro dan houdt het Bouleverd-gezicht dus 240.000 over.


De woning is gelegen in Stadsdeel Zuid op enkele meters van het Vondelpark. In deze karakteristieke wijk zijn vele leuke winkels, speciaalzaakjes, restaurants, koffietentjes en gezellige cafés.

Het huis, een zogenaamde loft, heeft over twee woonlagen een woonoppervlakte van 138 vierkante meter en bestaat uit totaal 5 kamers, waaronder 3 slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Brisget heeft naast een afgesloten tuin op de begane grond ook twee balkons op eerste verdieping. De maandelijkse bijdrage vereniging van eigenaren bedraagt €109,17 per maand.


Afgelopen zomer strandde de relatie van Bridget met haar 14 jaar jongere vriend Bram Plattel. Volgens Bridget was het leeftijdsverschil een van de redenen dat de liefde over is. Bridget en Bram waren een klein jaar samen.

Eind augustus 2017 maakte Bridget op Instagram bekend dat ze weer gelukkig was in de liefde. Dat deed ze met een vakantiefoto vanaf Ibiza. Met haar ex Pepijn kreeg Bridget haar zoon Mees Kingston.

U wilt wel een bod doen? Kan hier!