BINNENKIJKEN bij bokslegende Muhammad Ali wiens weduwe hun huis nu te koop zet voor $ 2.895.037 (De 37 aan het eind staat voor Ali’s 37 knock-outs in zijn carrière)

0
Lonnie Ali, de weduwe van wijlen Muhammad Ali, heeft het huis waarin de in 2016 overleden bokslegende woonde en trainde te koop gezet voor $ 2.895.037 (1.8 miljoen euro). Ali kocht de boerderij in Berrien Springs, Michigan in 1975 en liet er natuurlijk een boksring in installeren.

Het pand staat op een stuk grond van 81 hectare met daarop nog een ander huis, een stoomkamer, massagekamer en basketbalveld. Er zijn ook twee, klimaatgestuurde, garages.


Het huis staat in Berrien Springs, op slechts een paar kilometer van Lake Michigan en ongeveer 50 mijl ten noorden van Indiana. De twee huizen – het hoofdgebouw en het koetshuis voor de gasten – bevinden zich aan beide zijden van het zwembad met een buitenruimte met keuken, badhuis, geluidsinstallatie en pergola.
Het hoofdhuis heeft vier slaapkamers. Het huis staat te koop $ 2.895.037. De 37 aan het eind staat voor Ali’s 37 knock-outs voor de carrière.

De overleden wereldkampioen boksen kwam onlangs in het nieuws, omdat de Amerikaanse president Donald Trump overweegt hem postuum gratie te verlenen. Ali werd ooit veroordeeld door een militaire rechtbank, omdat hij dienst weigerde tijdens de oorlog in Vietnam. Hij werd gearresteerd en verloor zijn wereldtitel en zijn bokslicentie waarop hij drie jaar niet in de ring verscheen. In 1971 tekende Ali met succes beroep aan tegen zijn straf bij het Amerikaanse hooggerechtshof.


credit: chonrampictures